Idę na imprezkę ze znajomymi najpierw domóweczka potem klub, mam ochotę potańczyć i się trochę poocierać tyłeczkiem o przystojnych facetów albo dziewczyny.
Idę na imprezkę ze znajomymi najpierw domóweczka potem klub, mam ochotę potańczyć i się trochę poocierać tyłeczkiem o przystojnych facetów albo dziewczyny.
Na masaż nóg i stóp po imprezce a później może minetka, potem lampka Noilly Prat i bzykanko, takie zwykłe dzisiaj bez szaleństw i nadmiernych wygibasów.
Na masaż nóg i stóp po imprezce a później może minetka, potem lampka Noilly Prat i bzykanko, takie zwykłe dzisiaj bez szaleństw i nadmiernych wygibasów.
Czyli mówisz, że wieczór "stosunkowo" udany . Dzięki za polecenie sklepu szukam właśnie na imprezę stroju z Assassins Creed ale widzę, że tam nie mają.
Czyli mówisz, że wieczór "stosunkowo" udany . Dzięki za polecenie sklepu szukam właśnie na imprezę stroju z Assassins Creed ale widzę, że tam nie mają.
A dzisiaj mam ochotę na ... to aby poczuć ją jak mnie wabi ... poczuć jej zapach ... dotyk ten moment jak mnie zniewala i poddaje się jej woli ... ten moment gdy widzę, jej zalotne spojrzenie i wiem, że zrobię wszystko czego będzie chciała ... mija ta chwila gdy kilka pocałunków przechodzi w kilka sekund w wzajemne rozbieranie ... ten moment gdy ja jej a ona mi ściąga koszulkę ... ona ma stanik więc moja ręką wędruje aby się go pozbyć następnie spodnie/sukienka i majtki ... i ten moment gdy wiemy, że czas w nocy przestanie istnieć ...
nie wiem jak Wy ale uwielbiam też ten moment przed sexem i to od niego zależy co i jak się potem potoczy
Mam straszną ochotę wymacać i wysmyrać się przed jakimś facetem, a potem dać mu się ostro przeruchać od tyłu na biurku, podczas gdy nazywałby mnie swoją chętną dziwką, która uwielbia mu dawać
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.