Na wypieszczenie kobiecie piersi rękoma i językiem tak, żeby miała niezapomnianą noc. Na koniec ścisnąć piersi, włożyć penisa pomiędzy i ruchac tak mocno, żeby się spuścić po 2 miesięcznej przerwie do ostatniej kropli

Ooo i to byłoby dobre na lepszy początek dniaNa wypieszczenie kobiecie piersi rękoma i językiem tak, żeby miała niezapomnianą noc. Na koniec ścisnąć piersi, włożyć penisa pomiędzy i ruchac tak mocno, żeby się spuścić po 2 miesięcznej przerwie do ostatniej kropli![]()
Oco uwierz że nie tylko tobieMarzy mi się wylizanie jakiejś cipeczki![]()
Żeby usiadła i ujeżdżała mi twarzOco uwierz że nie tylko tobie![]()
oj chętnie to spełnieDać jakiemuś facetowi gorąco wymasować moje spragnione cycki, a w pewnym momencie zacząłby mi mruczeć do uszka, że chce mnie mocno zerżnąć, aż będę chciała jeszcze, i dać mu się wyruchać ostro od tyłu przy ścianie, po czym spuścił by się na podłogę, i kazał mi to ładnie wylizać![]()
Wow aż mi się gorąco zrobiło ,ja to bym tak chciał ale w dupeczkeDać jakiemuś facetowi gorąco wymasować moje spragnione cycki, a w pewnym momencie zacząłby mi mruczeć do uszka, że chce mnie mocno zerżnąć, aż będę chciała jeszcze, i dać mu się wyruchać ostro od tyłu przy ścianie, po czym spuścił by się na podłogę, i kazał mi to ładnie wylizać![]()
Mogę pomóc w tej realizacjiNa pieska....z lekkim ciągnięciem za włosy, tak żeby pozostały mi po wszystkim odbite różowe ślady dłoni na pośladkach.
Z lekkim?Na pieska....z lekkim ciągnięciem za włosy, tak żeby pozostały mi po wszystkim odbite różowe ślady dłoni na pośladkach.
DokładnieNa pieska....z lekkim ciągnięciem za włosy, tak żeby pozostały mi po wszystkim odbite różowe ślady dłoni na pośladkach.
A gdy już wchodzi w Ciebie od tyłu nagle prostujesz się on dalej będąc w Tobie łapie Cie za piersi i masuje a ustami następnie całuję szyję i popycha się znowu na łóżko opadasz na ręce albo przedramiona i zaczyna naprężać go w Tobie i wraca do posuwania Cie dając mocnego klapsa ?DokładnieKilka klapsów w tyłek,aż odgłos słychać u sąsiadki za ścianą ;-) Masowanie pośladków, uciskanie, ech, rozmarzyłam się ;-)
A potem wyciąga penisa i uderza nim o moje pośladki,po czym znów wchodzi we mnie i zaczyna seks maraton ;-)A gdy już wchodzi w Ciebie od tyłu nagle prostujesz się on dalej będąc w Tobie łapie Cie za piersi i masuje a ustami następnie całuję szyję i popycha się znowu na łóżko opadasz na ręce albo przedramiona i zaczyna naprężać go w Tobie i wraca do posuwania Cie dając mocnego klapsa ?
To rozwinę moment wyciagnia:A potem wyciąga penisa i uderza nim o moje pośladki,po czym znów wchodzi we mnie i zaczyna seks maraton ;-)
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 180 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 |