• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Pindek

Seks Praktykant
Hmmmm naszła mnie ochota na podanie lodzika w stylu głębokie gardło - face fucking, i delikatnie rozpoczynający się sex analny. W miarę rozluźniania się anusa przyspieszanie tłoczenia, finałowo osiągając prędkość rought. Z propozycją pierwszego wychyliła się przed momentem żonka, niestety odmówiła penetracji analnej🤷🏼‍♂️
W odpowiedzi na jej pytanie czy idę do sypialni tylko na lodzika, zmuszony byłem otworzyć i nalać sobie lampkę czerwonego wina mówiąc ze jej oferta jest nieakceptowalna w chwili obecnej. No chyba ze jest gotowa szczytować kiedy wsadzę jej tylko polowe penisa w szparkę. 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️

Mężczyzna

MrFabian12

Nowicjusz
mam ochote na seks z 2 facetami naraz, fajnie poczuć jak 1 daje mi do buzi gdzie 2 mi do dupy wklada

jeszcze jak by mi się do buzi oboje spuścili to by było coś pięknego

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

ONbi

Cichy Podglądacz
Ostatnio się wypiąłem partnerce, masowała mi pupę w rajstopach, potem je troszkę zsunęła i wylizała mi dziurkę tak że odlatywałem... mam ochotę to powtórzyć