• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja żona pracowała jako prostytutka - czy byście to zaakceptowali

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Nie zaakceptowałbym. Znałem kilka prostytutek, nawet małe doświadczenie w tym zawodzie wpływa miażdżąco na psychikę, zachowanie i zdolność do budowania związków. Na pewno są jakieś wyjątki, ale to wyjątki...

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
Nie zaakceptowałbym. Znałem kilka prostytutek, nawet małe doświadczenie w tym zawodzie wpływa miażdżąco na psychikę, zachowanie i zdolność do budowania związków. Na pewno są jakieś wyjątki, ale to wyjątki...
No właśnie, tylko jak sprawdzić czy taka osoba jest już tak skrzywiona że nie da się z nią stworzyć związku ? Ja wiem że to naiwne wierzyć że z tobą będzie inaczej, ale nie można wszystkich wrzucać do jednego worka... z reszta jak mówił kolega wcześniej są różne powody i chuj nie przeskoczysz :) z resztą są badania żę 15-20% % kobiet które znasz miało styczność z prostytucją (mniej niż 1 %) albo pochodna w postaci TylkoWiatraków albo innych rzeczy jak taniec na rurze :) Więc życie to życie, i jebać cnotki niewydymki, co przeruchały 200 facetów, ale twierdzą że to jest ok bo chciały z menelem pod barem bzykać, albo zdradzają faceta na tej samej imprezie (i nie za obopólna zgodą) Moja się ze mną męczy 7 lat, wyłożyłą kawę na ławę i dalej jest przy mnie mimo tego że nie ufałem jej ani trochę i ze związku były nici (podwaliny), ale jakby nie chciała być ze mną to by mnie kopnęła w dupę :p Więc świat jest pojebany, ja mogłem swoje przekonania włożyć między poślady i znalazłem kogos wyjątkowego w bagnie i jest super!! (może mam jebane szczęście... tak ziarno slepej kurze). Ale polecam mieć otwarty mózg i nie trzymać się sztywno schematów. Ps głowa się otwierra jak wracasz z Woodstocku (pierwszy raz) i poznajesz życie takie jak powinno być :D i cieszę się że mam moją bo chociaż się prowadziła porządnie na tym festiwalu xD (Serio czułem się jak z ... żoną i było zajebiście :D, każdemu polecam) Zdrówka moje forumowe ziomeczki ! i ziomalki !

Mężczyzna

Zamasu

Seks Praktykant
Moja nie była kurwą ale jak była panną to zapraszała dwóch kolegów i obciągała im i kilka razy spłaciła swoje długi lodzikiem.

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
cieszę się że mam moją bo chociaż się prowadziła porządnie na tym festiwalu xD (Serio czułem się jak z ... żoną i było zajebiście :D, każdemu polecam) Zdrówka moje forumowe ziomeczki ! i ziomalki !

Jeżeli jest Ci z nią dobrze, to moim zdaniem tracisz czas i nerwy, próbując na tym forum znaleźć potwierdzenie lub zaprzeczenie dla swoich uczuć. Ilu ludzi, tyle opinii, a na dodatek każdy z nas podchodzi do sprawy z indywidualnym bagażem doświadczeń. Nikt z nas jednak nie zna Ciebie ani Twojej żony – bardziej niż na szczątkowych informacjach opieramy się na naszych przekonaniach, a te wynikają z tego, co nas w życiu spotkało.

Prostytucja może odciskać swoje znamię na psychice, ale to samo można powiedzieć o byciu policjantem, wojskowym, lekarzem, nauczycielem lub gangsterem – a pomimo tego nie widzę na forum wątków typu "Mój chłopak był gangusem, co robić, jak żyć". Życie kobiet pracujących na domówkach trudno porównywać z doświadczeniami eskortek, które mają komfort wyboru klienta i nie muszą się łasić do każdego. Mówi się o tym zjawisku "płatna miłość", ale wiadomo, że chodzi tylko o seks, bo uczucia nie ma w tym za grosz (no pun intended). A przecież ludzie generalnie potrzebują uczuć, więc i kobiety, trudniące się tym fachem, wiele się pod tym względem nie różnią od innych, dlatego będą tęsknić za miłością i bliskością tej jednej, wybranej osoby.

Szczerze mówiąc, kiedy czytam tu o problemach, jakie faceci mają ze spotkaniem i poznaniem kobiety, z którą mogliby być szczęśliwi, to chyba wolałbym znaleźć to szczęście u boku byłej prostytutki, zamiast nie znajdować go wcale.

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
Jeżeli jest Ci z nią dobrze, to moim zdaniem tracisz czas i nerwy, próbując na tym forum znaleźć potwierdzenie lub zaprzeczenie dla swoich uczuć. Ilu ludzi, tyle opinii, a na dodatek każdy z nas podchodzi do sprawy z indywidualnym bagażem doświadczeń.
Tak, jest mi z nią dobrze i teraz już nie tracę czasu na szukanie odpowiedzi ;) Po prostu musiało mi się poukładać i pozbylem sie wątpliwości. W sumie to też dzięki Wam ;) szczegolne podziekowania dla @bsquare. A pytanie poszło na forum bo raczej nie pogadam sobie o tym ze znajomymi, albo rodzina :D

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
Nie wiem, czym zasłużyłem na wyróżnienie, ale dziękuję i życzę powodzenia!
Normalnymi i merytorycznymi wypowiedziami (Ps. Widać że człowiek oczytany bo odnośniki do literatury, za co prospy ) Serio spodziewałem się fali hejtu i odpowiedzi z 3 podstawówki ... ale w jakiś sposób twój stoicyzm, niezaprzeczalna logika i przykłady dają do myślenia. z resztą chyba gdzieś czytałem post że kolega również branża IT więc można szukać podobieństw w rozumowaniu :)

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
" Zdradziłaś mnie?
No wiesz, jak możesz tak mówić.
Przecież wzięłam pięćset " ;) :ROFLMAO:
I wiesz co jest fajne ? teraz potrafimy z tego żartować, nawet młoda czasami rzuci tekst "a ile dajesz" :D Fajnie jest nie mieć bagażu i nie doszukiwać się chuj wie czego i żyć normalnie. Tak więc Panowie żyć, śmiać się i ruchać :D