• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mój partner za bardzo mnie podnieca - jest problem czy go nie ma?

C

col.Greg

Guest
Icarium, po prostu odchrząknij i się przywitaj :) Zanim Elli zje to znikniemy.

Kobieta

Ellena

Podrywacz
No jak przekupki, jak tacy jesteście do przodu to trawkę trzeba posiać, bunkier wykopać, Ty od przynoszenia kaczek masz coś do odebrania z wycieczki do Dubaju a Ty na I... To w ogóle ja nie wiem do zamknięcia.

C

col.Greg

Guest
No jak przekupki, jak tacy jesteście do przodu to trawkę trzeba posiać, bunkier wykopać, Ty od przynoszenia kaczek masz coś do odebrania z wycieczki do Dubaju a Ty na I... To w ogóle ja nie wiem do zamknięcia.
Już dobrze, dobrze...🙈

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Eli, ale ok ja rozumiem trawa za karę, ogródek skopać, ale po jakiego wałą Ci bunkier ja rozumiem, że masz syndrom gniazda i jego wicia, ale bunkier ? Czy tak Ci się poprostu napisało ?