• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Elektro stymulacja - mój nowy gadżet (zapraszam do dyskusji)

Mężczyzna

realestim

Cichy Podglądacz
Witam szanowne grono sex maniaków.

Kupiłem nie dawno stymulator elektryczny od dungeon labs - model: coyote 3.0(dwa kanały, sterowanie z aplikacji, zdalne sterowanie z dowolnego miejsca na ziemi, czujniki ruchu, reakcja na dźwięki itp itd. wszystko w pełni konfigurowalne), pełny zestaw z różnymi sondami.
Wrażenia po pierwszym użyciu są mega.

Nie wiem czy to długo czy nie, ale jak na pierwsze starcie z prądami potrzebowałem dobre 20 minut do szczytu. Ustawienia były następujące:
- 4 pętle (2 pętle na każdy kanał)
- na każdym kanale uruchomiony mix po 8 różnych trybów stymulacji płynnie zmieniających się co 10 sekund
-pierwsze 5 minut zabawy ( natężenia na oba kanały od 1 do 5) z każdą minutą natężenia na oba kanały zwiększałem, szczyt nastąpił dopiero przy natężeniach 25 do których dobrnąłem po około 20minutach

Czy ktoś posiada ten sam sterownik i może się wypowiedzieć ? Funkcji jest multum, można tworzyć własne sekwencje, dzielić się nimi z innymi użytkownikami, opcji ustawień również cała masa. Jeśli ktoś posiada ten sam model, ma z nim dłuższe doświadczenie i może ma już jakieś swoje ciekawe ustawienia i programy które by polecił ?