No jak przekupki, jak tacy jesteście do przodu to trawkę trzeba posiać, bunkier wykopać, Ty od przynoszenia kaczek masz coś do odebrania z wycieczki do Dubaju a Ty na I... To w ogóle ja nie wiem do zamknięcia.
No jak przekupki, jak tacy jesteście do przodu to trawkę trzeba posiać, bunkier wykopać, Ty od przynoszenia kaczek masz coś do odebrania z wycieczki do Dubaju a Ty na I... To w ogóle ja nie wiem do zamknięcia.
Eli, ale ok ja rozumiem trawa za karę, ogródek skopać, ale po jakiego wałą Ci bunkier ja rozumiem, że masz syndrom gniazda i jego wicia, ale bunkier ? Czy tak Ci się poprostu napisało ?
Eli, ale ok ja rozumiem trawa za karę, ogródek skopać, ale po jakiego wałą Ci bunkier ja rozumiem, że masz syndrom gniazda i jego wicia, ale bunkier ? Czy tak Ci się poprostu napisało ?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.