Eli, ale ok ja rozumiem trawa za karę, ogródek skopać, ale po jakiego wałą Ci bunkier ja rozumiem, że masz syndrom gniazda i jego wicia, ale bunkier ? Czy tak Ci się poprostu napisało ?
Aaaaahahahhahaha przeczytałam mu na głos
Reakcja
Srętrzyn kurwa.
Uciekam dzięki za poprawę humoru i głowa mnie przestała boleć.
Idę bo gotów sam kopać.
Aaaaahahahhahaha przeczytałam mu na głos
Reakcja
Srętrzyn kurwa.
Uciekam dzięki za poprawę humoru i głowa mnie przestała boleć.
Idę bo gotów sam kopać.
Dobra napisz coś o tym, że Cię podniecamy ( że ja najbardziej), albo Twój partner (niech już), żeby nie było, że przez pół wątku gadaliśmy nie na temat. O np podnieca mnie kiedy kopie dół pod fundamenty bunkra, mogła bym wtedy się rozebrać i zatańczyć wokół trzonka szpadla niczym przy rurze tylko dla niego.
Dobra napisz coś o tym, że Cię podniecamy ( że ja najbardziej), albo Twój partner (niech już), żeby nie było, że przez pół wątku gadaliśmy nie na temat. O np podnieca mnie kiedy kopie dół pod fundamenty bunkra, mogła bym wtedy się rozebrać i zatańczyć wokół trzonka szpadla niczym przy rurze tylko dla niego.
Zastanawia mnie to, że miałam kilka związków i każdy z nich miał ten wczesny etap ekscytacji ale mimo tego że byłam młodsza to nie miałam takich emocji jak teraz.
Czyżby to ta "rycząca czterdziestka" się obudziła?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.