Po prostu
@Marcin 43 wyjmij tego +20cm dildosa z szafy i połóż na regale - może jak oddasz w ten sposób należną mu cześć, to przestaniesz wypisywać te idiotyczne posty mające nas dziewczyny "oświecić".
takie to jesteśmy sprytne, a nawet nie wiemy. Nie jest trudno się przyznać i gdyby tak było, to byśmy powiedziały prosto z mostu, ja tam się nie bawię w dyplomację. Ale nie masz racji i to nas tak uruchamia.
Żadna z was nie słucha uważnie tego co piszę, bo jesteście wkurzone na mnie, bo podważam wasze twierdzenia. Ok.
Dziwnym trafem ja jakoś się na was nie denerwuję mimo, że myślę inaczej.
Zauważcie, że nigdy nie wmawiałem nikomu, że coś lubi lub nie. Jak któraś z was napiszę, że nie kręcił ją seks z dużym to nie napiszę, że to bujda, bo właśnie że ją kręcił i na pewno miała orgazm. Nie podważam indywidualnych doświadczeń i wniosków, które z nich płyną, ale piszę raczej o pewnej ogólnej zasadzie wyboru preferencji na mniej lub bardziej świadomym poziomie.
Fetysz wizualny jest tego przykładem.
To trochę tak jak np z facetem. Ma jakiś preferencje co do kobiecego biustu że np lubi duże, ale jak się zakocha w kobiecie, to nagle się okazuje, że nie ma dla niego znaczenia jej rozmiar.
Jedynym waszym argumentem przeciw dużym jest w gruncie rzeczy brak techniki u jego właściciela....Czyli coś co nie zależy od wielkości, bo może być duży z umiejętnościami, jak i duży bez nich.
A co jest gorsze wg was? Mały czy średni bez umiejętności, czy może duży bez nich?