• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Męski performance w łóżku

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
To po co zadajesz pytanie skierowane do kobiet, chcesz poznać ich prawdziwe zdanie, czy tylko wybierasz frazy z pośród ich wypowiedzi i uznajesz tylko to co Ci pasuje i jest względnie zgodne z twoim ("słusznym") zdaniem?
Uważam, że wiele jako kobiety chcecie ukryć, ale jeśli jest się dociekliwym to można wyniuchać o co właściwie chodzi i co się ukrywa w waszych wypowiedziach. Uważam, że klucz tkwi w drobiazgach i szczegółach.
"Mówić do kogoś, kto nie zrozumie, to próbować otworzyć zamek źdźbłem trawy, to kroić chleb gałązką bazylii, wkręcać żarówkę w ptasie gniazdo, wkładać dyskietkę między dwa kamienie. Daremnie."
Tak, to trudne
@Marcin 43 czas chyba pogodzić się z opinią kobiet, że duży nie zawsze dobrze wypada w porównaniu ze średnim czy małym 😉
Ok. A "Nie zawsze" oznacza że w ilu przypadkach na 100 wypada gorzej? 😁😉 Dla mnie to raczej oznacza, że to bardziej wyjątki od reguły 🤪😁

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Ehhh 🙄
@Marcin 43 fajnie, że jesteś na tym forum, to na serio świetnie... To właśnie kiedy czytam wypowiedzi takich 🫵 mężczyzn przypominam sobie czemu świadomie rezygnuje z seksu od kilku lat 😂
Daremna mowa, próżny trud...
Dlatego też we wszystkim się z Tobą zgadzam i bezapelacyjnie masz całkowitą, jedyną i słuszną rację... a ja jedynie marny spokój.
Pozdrawiam Cię zatem cieplutko 😌 oby słonko zawsze oświetlało ścieżkę po której kroczysz ku mądrości i oświeceniu.
🙂

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ehhh 🙄
@Marcin 43 fajnie, że jesteś na tym forum, to na serio świetnie... To właśnie kiedy czytam wypowiedzi takich 🫵 mężczyzn przypominam sobie czemu świadomie rezygnuje z seksu od kilku lat 😂
Ojejku...To wszyscy faceci są tacy źli jak ja? 😉 Nie wierzę.
Dlatego też we wszystkim się z Tobą zgadzam i bezapelacyjnie masz całkowitą, jedyną i słuszną rację... a ja jedynie marny spokój.
Uważam tylko, że w swoich przekazach i zachowaniach kobiety są bardzo niespójne....ale w sumie to dla was stan naturalny. Spójrzcie nawet na swoją zmienną biologię. Bliżej okresu inne potrzeby, a im dalej też inne , inne emocje i zachowania.
Pozdrawiam Cię zatem cieplutko 😌 oby słonko zawsze oświetlało ścieżkę po której kroczysz ku mądrości i oświeceniu.
🙂
Ok. Ja także Cię pozdrawiam i życzę jednak szczęścia z tym seksem w niedługim czasie 😁😉

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Pytanie do kobiet.

Często pojawia się zdanie, że duży fiut może nie być dobry w seksie, bo ważniejsza jest technika itp.

Jak często w waszych doświadczeniach duży wypadał źle, jeśli chodzi o performance?
Jak to się ma do średnich i małych?
Moja chce od tył€ i chce nie za dużego. Właściwie nie mam jej zatem czym zbyt wiele zaimponowac xD

Kobieta

Aya

Podrywacz
Ehhh 🙄
🙂
@Marcin 43 posiada wyjątkowy talent działania tak na większość kobiet. Nie jesteś jedyna.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
@Marcin 43 posiada wyjątkowy talent działania tak na większość kobiet. Nie jesteś jedyna.
Nic dziwnego, że nie rucha.

W ogóle uważam, że kutasy powinny być tak samo wyeksponowane jak damski biust. Jakoś z tym nikt nie ma problemu, że od razu widać czy laska ma duże czy małe cycki i oceniacie nas też pod tym kątem. To my byśmy mogły sobie powiedzieć "eee ten ma małego".

@Marcin 43 Ty masz problem czytania ze zrozumieniem. TEORETYCZNIE duży penis = więcej doznań. Nie muszę chyba tego wyjaśniać z biologicznego punktu widzenia. Ale seks to nie jest tylko włożenie penisa do pochwy kobiety i beznamiętne ruchy frykcyjne, które mają doprowadzić posiadacza kutasa do wytrysku. Dlatego czasem facet nie musi mieć w spodniach maczugi herkulesa, a seks z nim będzie bardziej satysfakcjonujący niż z tym największym centymetrowo.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Haha...Osobisty prztyczek. Ok. Jakoś to zniosę 😁😉
W ogóle uważam, że kutasy powinny być tak samo wyeksponowane jak damski biust. Jakoś z tym nikt nie ma problemu, że od razu widać czy laska ma duże czy małe cycki i oceniacie nas też pod tym kątem. To my byśmy mogły sobie powiedzieć "eee ten ma małego".
Też uważam, że powinien obowiązywać jakiś dress code, przynajmniej na randkach 😆
@Marcin 43 Ty masz problem czytania ze zrozumieniem. TEORETYCZNIE duży penis = więcej doznań. Nie muszę chyba tego wyjaśniać z biologicznego punktu widzenia.
Pisałem o tym wielokrotnie. Dziękuję.
Ale seks to nie jest tylko włożenie penisa do pochwy kobiety i beznamiętne ruchy frykcyjne, które mają doprowadzić posiadacza kutasa do wytrysku. Dlatego czasem facet nie musi mieć w spodniach maczugi herkulesa, a seks z nim będzie bardziej satysfakcjonujący niż z tym największym centymetrowo.
Dlaczego cały czas próbujecie zdyskredytować duże fiuty? Nie kumam tego.

Ty jak widzisz dużego u faceta, to myślisz " O, będzie niezła zabawa", czy raczej " O nie, on może być egoistą i pewnie nie da mi przyjemności?"

".....czasem facet nie musi mieć...." No może czasem nie będzie ci to przeszkadzać, ale co do zasady...duże górą, prawda? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący

@Marcin 43 Ty masz problem czytania ze zrozumieniem. TEORETYCZNIE duży penis = więcej doznań. Nie muszę chyba tego wyjaśniać z biologicznego punktu widzenia. Ale seks to nie jest tylko włożenie penisa do pochwy kobiety i beznamiętne ruchy frykcyjne, które mają doprowadzić posiadacza kutasa do wytrysku. Dlatego czasem facet nie musi mieć w spodniach maczugi herkulesa, a seks z nim będzie bardziej satysfakcjonujący niż z tym największym centymetrowo.
Dziewczyny...
Wkładacie dużo energii w to by obalić moje hipotezy.
Zastanawiam się kogo próbujecie przekonać do tego, że się mylę...Inne kobiety? Innych facetów? Mnie? A może siebie, bo ujawniam coś, co trudno wam samym zaakceptować?

Myślę, że zarówno kultura, w której żyjemy, jak i wasza biologia wyraźnie wpływa na Wasze preferencje.
Proszę, pokażcie mi małego lub nawet średniego fajfusa o którym fantazjujecie albo na widok którego jesteście podniecone.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Tylko wtedy trzeba byłoby wymyśleć majtki pushupy dla facetów, jak dla kobiet staniki 😉

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Dziewczyny...
Wkładacie dużo energii w to by obalić moje hipotezy.
Zastanawiam się kogo próbujecie przekonać do tego, że się mylę...Inne kobiety? Innych facetów? Mnie? A może siebie, bo ujawniam coś, co trudno wam samym zaakceptować?

Myślę, że zarówno kultura, w której żyjemy, jak i wasza biologia wyraźnie wpływa na Wasze preferencje.
Proszę, pokażcie mi małego lub nawet średniego fajfusa o którym fantazjujecie albo na widok którego jesteście podniecone.
Ciśnij, ciśnij:p Zrywaj maski;)

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Lub nosili ciasne jako antykoncepcja, skoro tak.
Ciasne stringi i kobiety mają problem z głowy i jednocześnie załatwiony męski performance

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

banita.

Erotoman
Ach, to przepraszam. Duży fiut jest zawsze zajebisty pod każdym względem. Faceci z dużymi mają też ponadprzeciętny intelekt, tylko nikt o tym głośno nie mówi, bo jest poprawność polityczna.
Szacun za odwagę mówienia prawdy, wbrew politycznej poprawnośći :giggle:
W pewnym sensie utożsamiam się z tymi facetami:cool:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
To jak z dyskusją co było pierwsze: jajko czy kura.
My nie mamy żadnego wpływu na wielkość fujary (chyba, że operacyjnie powiększymy jak kobiety cycki) Wielkość kutasa to nie wszystko, bo nie każda kobieta jest w stanie przeżyć orgazm poprzez stosunek

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ach, to przepraszam. Duży fiut jest zawsze zajebisty pod każdym względem. Faceci z dużymi mają też ponadprzeciętny intelekt, tylko nikt o tym głośno nie mówi, bo jest poprawność polityczna.
Do bzykania to akurat intelekt nie jest za bardzo potrzebny, ale to cenna informacja 🤪🤪🤪😝😆