• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Męski performance w łóżku

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Mówimy mu to od zawsze. Z nim nie wygrasz. To największy orędownik kultu dużego fiuta…
Ja uważam , że to wy jesteście oredowniczkami tego kultu, ale z jakiegoś powodu trudno wam się do tego przyznać.
A ja bym wolał by to było powiedziane czarno na białym bez ściemniania.
Mnie to akurat podnieca kiedy kobieta tak mówi. Dodaje mi wigoru do działania. Pokazuje jej nienasycenie, duże potrzeby, które chcę zaspokoić, wysokie libido, trochę takie wyuzdanie.

Prosiłem o wskazanie filmu lub zdjęcia małego lub nawet średniego fajfusa który was podnieca. Żadna nie wskazała takiego.
No i o czym my tu kurna gadamy?

Mężczyzna

banita.

Dominujący
Ja uważam , że to wy jesteście oredowniczkami tego kultu, ale z jakiegoś powodu trudno wam się do tego przyznać.
A ja bym wolał by to było powiedziane czarno na białym bez ściemniania.
Mnie to akurat podnieca kiedy kobieta tak mówi. Dodaje mi wigoru do działania. Pokazuje jej nienasycenie, duże potrzeby, które chcę zaspokoić, wysokie libido, trochę takie wyuzdanie.

Prosiłem o wskazanie filmu lub zdjęcia małego lub nawet średniego fajfusa który was podnieca. Żadna nie wskazała takiego.
No i o czym my tu kurna gadamy?
I nie wskazały żadnej foty fiuta:unsure: Niedobre, oj niedobre...te dziewczyny😔Czyli może jednak masz rację, że działa 'ten" fetysz?
I tkwi w podświadomości:)

Ostatnia edycja: