Z drugiej strony przydalby sie jakis slabszej konstrukcji pas...na imprezy bez zony,na wypadek gdyby nagle np.zonie kolegi przyszla ochota na trojkata,tak gwaltowna ze pomija udzial meza...
Jest drugi klucz, schowany w domkuOdwazny jestes. Gdyby zostawila torebke u kolezanki... Apropo sytuacji alarmowej- daloby sie zdjec bez interwencji z uzyciem elektronarzedzi? Np.intensywne dociazenie miesni dla odpompowania krwi+ zanurzenie w przereblu ?
Właśnie o to chodzi żeby była ochota ale bez seksu.Z drugiej strony przydalby sie jakis slabszej konstrukcji pas...na imprezy bez zony,na wypadek gdyby nagle np.zonie kolegi przyszla ochota na trojkata,tak gwaltowna ze pomija udzial meza...
To ja tak mam niemalze non stop od 12 roku zycia...Właśnie o to chodzi żeby była ochota ale bez seksu.
Prawidłowy odruchJest drugi klucz, schowany w domku
A dalej go ściągnąłem i tyle. Czekam na żonkę aż będzie gotowa znowu przystąpić do zabawy i go zamknie na kilka godzin.Dzieki za zdjecie
Przyznam ze az mnie zabolalo- szkoda na samą mysl ze moze zabolec- a rano jak Ci stanie? Strach pomyslec. Rozmiar faktycznie maly. Zmiesciles go. A co dalej?
Wiesz, tego chciałeśTrochę za wcześnie napisałem poprzedni post. Wczoraj chciałem rozgrzać atmosferę i założyłem ten metalowy a żona się wkurzyła, wzięła klucz i nici z zabawy. Najgorsze że jedzie dzisiaj na dwa dni z koleżanką i bierze klucz, stwierdzila że jak tak bardzo chcę to nosić to mam weekend dla siebie. Mam nauczkę, to ona decyduje, teraz się będę męczył jak na zdjęciu
Niby tak, ale w trochę innym scenariuszu. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.Wiesz, tego chciałeś
Ale może to być dobry wstęp do Twojego scenariusza. A to już cośNiby tak, ale w trochę innym scenariuszu. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.
ale spróbowałeś więc przynajmniej nie będziesz o tym marzył po nocach. Teraz będziesz się modlił żeby ich więcej nie używałaNo i wszystko pyklo
Teraz te klatki lądują na dnie szuflady żony i mam nadzieję że ich długo nie wyciągnie. Spróbowałem, finał był ok i starczy.
Spróbowałem i w sumie było ciekawie, żonka dała się wciągnąć a że trochę pocierpialem - w sumie było wartoale spróbowałeś więc przynajmniej nie będziesz o tym marzył po nocach. Teraz będziesz się modlił żeby ich więcej nie używała
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd | Porady seksualne | 3 | ||
M | pas cnoty dla niego | Fetysze i perwersje | 7 | |
K | Męski pas cnoty, plusy i minusy | Fetysze i perwersje | 13 | |
F | Jak spróbować pasa cnoty? | Opowiadania erotyczne | 3 |