Ze szpilkami też próbowałem, mam to nawet udokumentowaneOprócz dildo, palców to wkładałem w tyłek szczoteczkę do zębów, obcasy moich szpilek oraz czubek czółenek...
A z dziwnych rzeczy to jeszcze szklany korek od karafki średnicy ok 4 cm
Ze szpilkami też próbowałem, mam to nawet udokumentowaneOprócz dildo, palców to wkładałem w tyłek szczoteczkę do zębów, obcasy moich szpilek oraz czubek czółenek...
Polecam hak holowniczy mega doznania, totalny odlotZe szpilkami też próbowałem, mam to nawet udokumentowane
A z dziwnych rzeczy to jeszcze szklany korek od karafki średnicy ok 4 cm
Tylko żeby ktoś w tym czasie nie odjechał, bo byłby faktycznie odlotPolecam hak holowniczy mega doznania, totalny odlot
Dźwignia zmiany biegów? Dobre, niewygodne, ale dobreZ dziwnych rzeczy to butelka po szampanie ogórek poduszka nierżąca woda z węża ogrodowego to co służy do zmiany biegów w samochodzie
Średnio wygodne i trochę za grube, ale musiałam sprawdzićDźwignia zmiany biegów? Dobre, niewygodne, ale dobre
Też widziałam to na gifach PopieramŚrednio wygodne i trochę za grube, ale musiałam sprawdzić
Ogólnie to polecam, szczególnie jak partner siedzi na tylnej kanapie i można mu oralnie zrobić dobrzeTeż widziałam to na gifach Popieram
To przerabiałam wczoraj, ale do dźwigni bym jednak nie sięgnęłaOgólnie to polecam, szczególnie jak partner siedzi na tylnej kanapie i można mu oralnie zrobić dobrze
Ale mi ochoty na robiłaś na sex w aucie. Lata temu ostatni raz to robiłamTo przerabiałam wczoraj, ale do dźwigni bym jednak nie sięgnęła
Musisz powtórzyć. Niema co się powstrzymywać.Ale mi ochoty na robiłaś na sex w aucie. Lata temu ostatni raz to robiłam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 | ||
B | Masturbacja analna. Pytanie do facetów | Masturbacja | 6 |