Ze szpilkami też próbowałem, mam to nawet udokumentowaneOprócz dildo, palców to wkładałem w tyłek szczoteczkę do zębów, obcasy moich szpilek oraz czubek czółenek...

A z dziwnych rzeczy to jeszcze szklany korek od karafki średnicy ok 4 cm

Ze szpilkami też próbowałem, mam to nawet udokumentowaneOprócz dildo, palców to wkładałem w tyłek szczoteczkę do zębów, obcasy moich szpilek oraz czubek czółenek...
Polecam hak holowniczyZe szpilkami też próbowałem, mam to nawet udokumentowane
A z dziwnych rzeczy to jeszcze szklany korek od karafki średnicy ok 4 cm![]()
Tylko żeby ktoś w tym czasie nie odjechał, bo byłby faktycznie odlotPolecam hak holowniczymega doznania, totalny odlot
Dźwignia zmiany biegów? Dobre, niewygodne, ale dobreZ dziwnych rzeczy to butelka po szampanie ogórek poduszka nierżąca woda z węża ogrodowego to co służy do zmiany biegów w samochodzie
Średnio wygodne i trochę za grube, ale musiałam sprawdzićDźwignia zmiany biegów? Dobre, niewygodne, ale dobre![]()
Też widziałam to na gifachŚrednio wygodne i trochę za grube, ale musiałam sprawdzić
Ogólnie to polecam, szczególnie jak partner siedzi na tylnej kanapie i można mu oralnie zrobić dobrzeTeż widziałam to na gifachPopieram
![]()
To przerabiałam wczoraj, ale do dźwigni bym jednak nie sięgnęłaOgólnie to polecam, szczególnie jak partner siedzi na tylnej kanapie i można mu oralnie zrobić dobrze
Ale mi ochoty na robiłaś na sex w aucie. Lata temu ostatni raz to robiłamTo przerabiałam wczoraj, ale do dźwigni bym jednak nie sięgnęła![]()
Musisz powtórzyć. Niema co się powstrzymywać.Ale mi ochoty na robiłaś na sex w aucie. Lata temu ostatni raz to robiłam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Masturbacja przed kamerką - sam w hotelu | Ogłoszenia | 0 | |
A | Wspólna masturbacja | Masturbacja | 5 | |
![]() |
Homoseksualna masturbacja | Masturbacja | 1 | |
C | Publiczna masturbacja i nagość | Ogłoszenia | 3 | |
O | Masturbacja - prezent | Masturbacja | 6 |