Tylko Że To Nie ZestawNie , normalny masażer - ten z dużą główką na końcu
Tylko Że To Nie ZestawNie , normalny masażer - ten z dużą główką na końcu
Magic wand dla przyjemności łechtaczki , a w cipce butelka , albo ogórek a i czasem dezodorantAle to miały być dziwne rzeczy
Zamieszałeś tym magic wandem.Magic wand dla przyjemności łechtaczki , a w cipce butelka , albo ogórek a i czasem dezodorant
Mam Nadzieję Że Tył Butelki Bo Przód To Jakiś Żart A Ogórki Są Zawsze Chude, Lepiej Zukini AlBo BakłażankaMagic wand dla przyjemności łechtaczki , a w cipce butelka , albo ogórek a i czasem dezodorant
Cukinia też była, ale o ile ogórek można bez gumki , tak cukinia tylko w gumce. Ma szorstką skórkę a bakłażana nie próbowaliśmy - to już "duże" wyzwanieMam Nadzieję Że Tył Butelki Bo Przód To Jakiś Żart A Ogórki Są Zawsze Chude, Lepiej Zukini AlBo Bakłażanka
Każde Warzywo Trzeba Z Gumką No Chyba Że Lubisz Mieć Pestycydy W Cipce/DupieCukinia też była, ale o ile ogórek można bez gumki , tak cukinia tylko w gumce. Ma szorstką skórkę a bakłażana nie próbowaliśmy - to już "duże" wyzwanie
Po Co Ty Te Śmiecie Jeszcze Kupujesz Kup Sobie Crisco & X-Lube A Będziesz Mógł Robić Własny Żel I Ile Chcesz Z Samej WodyA co będę daleko takich pomysłów szukał. Wyklepane dzisiaj rano, nie kosztowały nic, opakowania po zużytych w nocy żelach, i prezerwatywy które dostałem, a i tak nigdy bym nie wykorzystał
To mi przypomina próby dawno temu z imitacja cipki przy zabawie, nadmuchane gumowe rękawiczki, niedopompowane piłki, co kończyło się częstymi otarciami, ale chłopięce zabawy były pomysłowe.Dmuchany rękawek do pływania. W ogóle lubię masturbacje na dmuchanej piłce plażowej albo seks na materacu lub fotelu dmuchanym.
No dokładnie. Natomiast same dmuchane zabawki mnie kręcą np. siadanie na nich ujeżdżanie.To mi przypomina próby dawno temu z imitacja cipki przy zabawie, nadmuchane gumowe rękawiczki, niedopompowane piłki, co kończyło się częstymi otarciami, ale chłopięce zabawy były pomysłowe.
Ocieranie penisa przez cienkie bokserki o arbuza. Pomysł zaczerpnięty z filmu „trawka marzeń (2009)”Pytanie jak i to Pan tak i do Panów.
Tak jak w temacie.
Mastrubowaliscie sie jakimis dziwnymi rzeczami? Podzielcie sie moze cos wypróbuje.
Gdzieś widziałem jakis filmik wkładanie w otworek w arbuzie, a w literaturze, jeden z ulubionych fragmentów to użycie wątróbki przez bohateraOcieranie penisa przez cienkie bokserki o arbuza. Pomysł zaczerpnięty z filmu „trawka marzeń (2009)”
Jaka to powieść?Gdzieś widziałem jakis filmik wkładanie w otworek w arbuzie, a w literaturze, jeden z ulubionych fragmentów to użycie wątróbki przez bohatera
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Masturbacja bielizną damską | Masturbacja | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 |