Tylko Że To Nie ZestawNie , normalny masażer - ten z dużą główką na końcu![]()

Tylko Że To Nie ZestawNie , normalny masażer - ten z dużą główką na końcu![]()
Magic wand dla przyjemności łechtaczki , a w cipce butelka , albo ogórek a i czasem dezodorantAle to miały być dziwne rzeczy![]()
Zamieszałeś tym magic wandem.Magic wand dla przyjemności łechtaczki , a w cipce butelka , albo ogórek a i czasem dezodorant![]()
Mam Nadzieję Że Tył ButelkiMagic wand dla przyjemności łechtaczki , a w cipce butelka , albo ogórek a i czasem dezodorant![]()
Cukinia też była, ale o ile ogórek można bez gumki , tak cukinia tylko w gumce. Ma szorstką skórkęMam Nadzieję Że Tył ButelkiBo Przód To Jakiś Żart
A Ogórki Są Zawsze Chude, Lepiej Zukini AlBo Bakłażanka
![]()
Każde Warzywo Trzeba Z GumkąCukinia też była, ale o ile ogórek można bez gumki , tak cukinia tylko w gumce. Ma szorstką skórkęa bakłażana nie próbowaliśmy - to już "duże" wyzwanie
![]()
Po Co Ty Te Śmiecie Jeszcze KupujeszA co będę daleko takich pomysłów szukał. Wyklepane dzisiaj rano, nie kosztowały nic, opakowania po zużytych w nocy żelach, i prezerwatywy które dostałem, a i tak nigdy bym nie wykorzystał
To mi przypomina próby dawno temu z imitacja cipki przy zabawie, nadmuchane gumowe rękawiczki, niedopompowane piłki, co kończyło się częstymi otarciami, ale chłopięce zabawy były pomysłowe.Dmuchany rękawek do pływania. W ogóle lubię masturbacje na dmuchanej piłce plażowej albo seks na materacu lub fotelu dmuchanym.
No dokładnie. Natomiast same dmuchane zabawki mnie kręcą np. siadanie na nich ujeżdżanie.To mi przypomina próby dawno temu z imitacja cipki przy zabawie, nadmuchane gumowe rękawiczki, niedopompowane piłki, co kończyło się częstymi otarciami, ale chłopięce zabawy były pomysłowe.
Ocieranie penisa przez cienkie bokserki o arbuza. Pomysł zaczerpnięty z filmu „trawka marzeń (2009)”Pytanie jak i to Pan tak i do Panów.
Tak jak w temacie.
Mastrubowaliscie sie jakimis dziwnymi rzeczami? Podzielcie sie moze cos wypróbuje.![]()
Gdzieś widziałem jakis filmik wkładanie w otworek w arbuzie, a w literaturze, jeden z ulubionych fragmentów to użycie wątróbki przez bohateraOcieranie penisa przez cienkie bokserki o arbuza. Pomysł zaczerpnięty z filmu „trawka marzeń (2009)”
Jaka to powieść?Gdzieś widziałem jakis filmik wkładanie w otworek w arbuzie, a w literaturze, jeden z ulubionych fragmentów to użycie wątróbki przez bohatera
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Masturbacja przed kamerką - sam w hotelu | Ogłoszenia | 0 | |
A | Wspólna masturbacja | Masturbacja | 5 | |
![]() |
Homoseksualna masturbacja | Masturbacja | 1 | |
C | Publiczna masturbacja i nagość | Ogłoszenia | 3 | |
O | Masturbacja - prezent | Masturbacja | 6 |