Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Cukinia też była, ale o ile ogórek można bez gumki , tak cukinia tylko w gumce. Ma szorstką skórkę a bakłażana nie próbowaliśmy - to już "duże" wyzwanie
Cukinia też była, ale o ile ogórek można bez gumki , tak cukinia tylko w gumce. Ma szorstką skórkę a bakłażana nie próbowaliśmy - to już "duże" wyzwanie
A co będę daleko takich pomysłów szukał. Wyklepane dzisiaj rano, nie kosztowały nic, opakowania po zużytych w nocy żelach, i prezerwatywy które dostałem, a i tak nigdy bym nie wykorzystał
A co będę daleko takich pomysłów szukał. Wyklepane dzisiaj rano, nie kosztowały nic, opakowania po zużytych w nocy żelach, i prezerwatywy które dostałem, a i tak nigdy bym nie wykorzystał
Ciekawy temat...
Moja naj dziwniejsza rzecz to była masturbacja cewki moczowej wkładem od długopisu albo patyczkiem higienicznym, mnie dziwne to była skórka z banana albo wydrążony ananas.
To mi przypomina próby dawno temu z imitacja cipki przy zabawie, nadmuchane gumowe rękawiczki, niedopompowane piłki, co kończyło się częstymi otarciami, ale chłopięce zabawy były pomysłowe.
To mi przypomina próby dawno temu z imitacja cipki przy zabawie, nadmuchane gumowe rękawiczki, niedopompowane piłki, co kończyło się częstymi otarciami, ale chłopięce zabawy były pomysłowe.
Ja raz jako dilatora do cewki użyłem pędzelka do farb, plastikowa rączka, trochę żelu i wszedł chyba na dobre 10cm. A próbowałem też w roli dildo od tyłu marchewek, perspirantu w kulce, (wszedł prawie cały) i opakowania po tabletkach plusssh tych do rozpuszczania.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.