A kiedyś zostanie tutaj wpuszczone dla nas?Na moim telefonie, a czemu pytasz?
A kiedyś zostanie tutaj wpuszczone dla nas?Na moim telefonie, a czemu pytasz?
A to prosta i szybka odpowiedź nigdyA kiedyś zostanie tutaj wpuszczone dla nas?
Zdecydowanie, wibracje potrafią dać spełnienie! Jakieś pół roku używam dużego masażera typu magic wand, z różnymi trybami. Jeśli ktoś lubi te lekkie "tortury" przed orgazmem, to polecam bardzo. I w zasadzie jedno kliknięcie pozwala zatrzymać całą falę na dłużej, razem z całym nakręceniem orgazmy bez użycia rąk są najlepsze, również kiedy działa się soloZastanawiałem się, czy mężczyzna może się zadowolić przy użyciu czegoś z wibracjami. Znalazłem nieużywany masażer z Rossmanna i powiem Wam, że wrażenia są naprawdę dobre. Wygląda jak biedronka, więc pasuje do tematu posta On ma cztery "odnóża" i jednym z nich kręciłem kółka po wędzidełku, strzał był niesamowity. Przy odrobinie fantazji nawet maszynka do strzyżenia czy szczoteczka soniczna (bez końcówki) potrafi pomóc.
Ja używam czasami żony wibratory i też dochodzęZastanawiałem się, czy mężczyzna może się zadowolić przy użyciu czegoś z wibracjami. Znalazłem nieużywany masażer z Rossmanna i powiem Wam, że wrażenia są naprawdę dobre. Wygląda jak biedronka, więc pasuje do tematu posta On ma cztery "odnóża" i jednym z nich kręciłem kółka po wędzidełku, strzał był niesamowity. Przy odrobinie fantazji nawet maszynka do strzyżenia czy szczoteczka soniczna (bez końcówki) potrafi pomóc.
Ten jest idealny . Obejmuje główkęJa używam czasami żony wibratory i też dochodzę
Tutaj screeny z mojego filmu na ZbiornikuTen jest idealny . Obejmuje główkę
Screenshot-20240930-075842-2 hosted at ImgBB
Image Screenshot-20240930-075842-2 in Janek Cipka's images albumibb.co
Można jakieś foto?Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale ta nowa maskotka-papier z wiadomego sklepu świetnie się do tego nadaje
Wystarczy wpisać "papier Pakosław"Można jakieś foto?
Ha ha troszkę żyję ,ale pierwszy raz słyszę o tymWystarczy wpisać "papier Pakosław"
Z literatury pamiętam, że watróbkę bohater książki wykorzystywał. Z pewnością nie jest to zabawa dla wegetarian.Panom polecam zabawę z dwiema złączonymi połówkami piersi z kurczaka - wcześniej oczywiście przemyte pod ciepłą wodą
Albo może być to wyjątek dla weganZ literatury pamiętam, że watróbkę bohater książki wykorzystywał. Z pewnością nie jest to zabawa dla wegetarian.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Masturbacja bielizną damską | Masturbacja | 0 | |
K | Wspólna masturbacja na kamerkach | Masturbacja | 0 | |
S | Wspolna masturbacja Whatssap tylko kobiety | Ogłoszenia | 0 | |
T | Masturbacja | Masturbacja | 0 | |
Masturbacja | Porady seksualne | 3 |