C
col.Greg
Guest
tupcio On już jest szefem,gdzie indziej, nie będzie dla niej pracowałNie denerwuj się na "nowego". Jeszcze nie zna zasad panujących w firmie,ale Magda na pewno go wprowadzi![]()
tupcio On już jest szefem,gdzie indziej, nie będzie dla niej pracowałNie denerwuj się na "nowego". Jeszcze nie zna zasad panujących w firmie,ale Magda na pewno go wprowadzi![]()
No tak,Magda zatrudnia tylko pracowników skrajnie uległych,mógłby się nie sprawdzićtupcio On już jest szefem,gdzie indziej, nie będzie dla niej pracował
Chybado odebrania Twojej zaległej kary 5 x trzcinką w główkę penisa, za spojrzenie w oczy 8 marca jak jej bukiet dawałeśA lanca jest wtedy w gotowości![]()
Regulamin w firmie jest nieubłagany,a skoro go złamałem Magda musiała wymierzyć Mi karę. W tych sprawach szefowa jest bardzo stanowcza. Jeszcze teraz czuję pulsowanie główki mojego ku...Chybado odebrania Twojej zaległej kary 5 x trzcinką w główkę penisa, za spojrzenie w oczy 8 marca jak jej bukiet dawałeś![]()
OmgPamietam, chyba w zeszłym tygodniu poszedłem do biura odebrać swoje CV. Poprosiła mnie do gabinetu, papiery leżały na jej biurku. Miałem je zabrac. Podszedłem i spojrzałem jej w oczy. Uciekła wzrokiem w kierunku okna a za chwilę wpatrywała się w moje i nie mogła od nich oderwać wzroku. Powoli ująłem ja za brodę i pocałowałem w usta. Gdy wychodziłem dłonie miała na ustach i patrzyła za mna bez słowa..
No...rzeczywiście...Stefan-idiota...zapaskudzić taki piękny szlafroczek...teraz będzie musiała założyć czerwony...mam nadzieję,że będzie go bolało...ale przygotowywanie Naszego bóstwa do kąpieli...nie wiem co mam myślećtupcio Jest w praniu, zachlapał go ten z Zaopatrzenia. Pozwoliła na masturbację na stopy, debil zachlapał szlafroczek. Wynik tydzień fiuta w klatce z rozbieraniem Magday do kapieli. ćhyba mu odpadnie....