C
col.Greg
Guest
tupcio On już jest szefem,gdzie indziej, nie będzie dla niej pracowałNie denerwuj się na "nowego". Jeszcze nie zna zasad panujących w firmie,ale Magda na pewno go wprowadzi
tupcio On już jest szefem,gdzie indziej, nie będzie dla niej pracowałNie denerwuj się na "nowego". Jeszcze nie zna zasad panujących w firmie,ale Magda na pewno go wprowadzi
No tak,Magda zatrudnia tylko pracowników skrajnie uległych,mógłby się nie sprawdzićtupcio On już jest szefem,gdzie indziej, nie będzie dla niej pracował
Chybado odebrania Twojej zaległej kary 5 x trzcinką w główkę penisa, za spojrzenie w oczy 8 marca jak jej bukiet dawałeśA lanca jest wtedy w gotowości
Regulamin w firmie jest nieubłagany,a skoro go złamałem Magda musiała wymierzyć Mi karę. W tych sprawach szefowa jest bardzo stanowcza. Jeszcze teraz czuję pulsowanie główki mojego ku...Chybado odebrania Twojej zaległej kary 5 x trzcinką w główkę penisa, za spojrzenie w oczy 8 marca jak jej bukiet dawałeś
Omg Poczuć usta bogini na swoich ustach... po czymś takim to można już do piekła iść. A myślałem,że to Mi dobrze w pracy idzie...jestem 100 lat za...Pamietam, chyba w zeszłym tygodniu poszedłem do biura odebrać swoje CV. Poprosiła mnie do gabinetu, papiery leżały na jej biurku. Miałem je zabrac. Podszedłem i spojrzałem jej w oczy. Uciekła wzrokiem w kierunku okna a za chwilę wpatrywała się w moje i nie mogła od nich oderwać wzroku. Powoli ująłem ja za brodę i pocałowałem w usta. Gdy wychodziłem dłonie miała na ustach i patrzyła za mna bez słowa..
No...rzeczywiście...Stefan-idiota...zapaskudzić taki piękny szlafroczek...teraz będzie musiała założyć czerwony...mam nadzieję,że będzie go bolało...ale przygotowywanie Naszego bóstwa do kąpieli...nie wiem co mam myślećtupcio Jest w praniu, zachlapał go ten z Zaopatrzenia. Pozwoliła na masturbację na stopy, debil zachlapał szlafroczek. Wynik tydzień fiuta w klatce z rozbieraniem Magday do kapieli. ćhyba mu odpadnie....
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |