Jaka szefowa taki podwładnytupcio Opamietaj się Tupcio, Jakiej współpracy ? - Ty podwładnym jesteś
Lepiejtupcio No......hardy się zrobiłeś. Przypuszczam, że masz za soba odwiedziny w pokoju rekreacyjnym
Ja prdle, wracam ze "zdalnej" do biuraWówczas wystarczyłoby jedno słowo mojej bogini a padłbym do jej stópek i zaczął je zachłannie całować. Są wręcz do tego stworzone
A co? Stęskniłeś się za Naszą szefową. Mogę Ci tylko powiedzieć,że z każdym dniem jest... bardziej... bardziejJa prdle, wracam ze "zdalnej" do biura
Myślę,że moje kompetencje stoją na odpowiednim poziomie. Co więcej,liczę na awans. Przez awans rozumiem dostęp do miejsc na które nie mają zgody inni pracownicytupcio Nie wiem czy pamietasz ale szefowa ma konto na SF. PowiemCi dlaczego to jest ważne. Mianowicie "Twardy Stefan" z Dz. Zaopatrzenia dał mi cynk o zwolnieniach z roboty. Magda ma dobierać pracowników z galerii "ptaków" na SF. Wg niej maja najlepsze kompetencje, reszta na bruk. Tak Cię tylko uprzedzam...
W zasadzie to powinniśmy być Jej wdzięczni,że tak dba o "progres" pracownikówtupcio Muszę Ci przyznać rację. Kompetencje "rosną" juz na sam jej widok. I ąż kolą w oczy
Cóż widocznie zdaniem Magdy trzeba nas,samców,dyscyplinować,a,jak wiesz,Magda ma zawsze racjętupcio Przypomnij sobie co mówi regulamin o zasadach ochrony kobiet pracujących bez majteczek - penisy do klatek
Dzieki za zwrócenie uwagiTematem jest Magda - szefowa. Twój post nie ma z nim nic wspolnego
Nie denerwuj się na "nowego". Jeszcze nie zna zasad panujących w firmie,ale Magda na pewno go wprowadziTematem jest Magda - szefowa. Twój post nie ma z nim nic wspolnego
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Magda moja szefowa | Ogłoszenia | 1 | |
Magda i szybkie pieniądze | Opowiadania erotyczne | 1 | ||
Część szesnasta: Magda. | Opowiadania erotyczne | 5 | ||
F | Oczami Flamastra - Magda i Projekt | Opowiadania erotyczne | 0 | |
K | Wyślę moja dziewczynę do zeszmacenia | Ogłoszenia | 1 |