• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Nadal kręcisz 😀
I miedzy nami, w wyjątkowo prymitywny sposob.
A zatem nie kombinuj ze mną, rozmawiaj. Potrafisz?

D

dessi1979

Guest
Kobieta z urodzenia?
Czy tylko z nicka?
😀😀😀😀
I to ma być według ciebie konstruktywna rozmowa? Chyba , że nie o to ci chodziło. Co zresztą bardzo prawdopodobne, bo lubujesz się w rzucaniu pod moim adresem jedynie ironicznych równoważników zdań .
Powracając jednak do tematu, jestem kobietą od urodzenia, choć faktycznie , nie są to lata sprzyjające mojej płci. Czasem muszę mieć "jaja". Sami wy, faceci, tworzycie nas takimi. Wymagania, które są nam stawiane, determinują nas do ponadprzeciętności w życiu prywatnym i zawodowym. Wy, powalając się niezależnie w której sferze życia, macie wybaczone, my nie. Wam wolno, nam nie.
I uprzedzając, prawdopodobną, twoją odpowiedź, nie skamlę. Ujeździłam byka. 😉

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
I to ma być według ciebie konstruktywna rozmowa? Chyba , że nie o to ci chodziło. Co zresztą bardzo prawdopodobne, bo lubujesz się w rzucaniu pod moim adresem jedynie ironicznych równoważników zdań ....
A zatem postaraj się o spójne wypowiedzi, bo tu i teraz jesteś w świecie dorosłych gdzie erotyka jest rowniez na poziomie tak samo dorosłych użytkowników SF.
Emocjonalnie dorosłych.

.

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Zawsze byłam trochu wstydliwa. Wie o tym mój obecny chłopak . Jego strasznie kręci aranżowanie sytuacji , kiedy inni mogą mnie zobaczyć nago ( np. w saunie czy na plaży ). Początkowo strasznie mnie to krępowało ale z czasem zaczęło mi to sprawiać przyjemność . Można powiedzieć, że stałam się taką nieco nieśmiałą , zakonspirowaną ekshibicjonistką . Chłopakowi o tym nigdy nie powiem. Niech dalej myśli, że się okropnie wstydzę .

Kobieta

SwingWorld

Cichy Podglądacz
Nie jest to kwestią tego, czy lubimy bądź nie lubimy... Nagość jest naturalna.
Jeździmy na plaże naturystyczne, uczestniczymy w seansach saunowych jak również jeździmy do klubów Swingerskich - tak więc dla nas nagość nie jest żadnym tematem tabu. :)
Często zatem wybieramy miejsca, w których możemy poczuć tą swobodę. :)

Pozdrawiam,
Kyro

Mężczyzna

MałyPenisek

Nowicjusz
A ja tak
ME5UNFF_o.jpg