• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Loża gentlemanów czyli kobietom wstęp wzbroniony

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
No właśnie nieprawdaż. Jest jak najbardziej okej.
podaj chociaż pół argumentu i z czego on wynika że to nie jest okej.
To jest prowokacyjny temat. Nie przeczę.
Jeśli traktować go serio, to możnaby uznać, że jest w złym guście. Rozumiem to.
Sprośne i bezpruderyjne wyznanie PanaCiacho mogłoby zniechęcic jego wybrankę do jego awansów, bo uznałaby, że takowe powinny odbywać się tylko w prywatnej alkowie i są poniżej ich godnosci i przyzwoitości aby miały ujrzeć swiatło dzienne 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Panowie.
Nie będę zbędnie owijał w bawełnę....

Którą z tu obecnych, jak, ....i dlaczego? 😂😉
Dobra, Panowie...Zaczne od siebie, bo zaraz ktoś mi zarzuci, że sam nic nie pokazałem 😂

Ja bym bzyknął @Magia2000 😉 Oboje to wiemy od dawna 😁Ona się stawia, zachowuje zimną postawe, gardzi mną, wyśmiewa, ale mnie to nawet kręci 😁 Nie lubi mnie, ale toleruje...Nawet mojego by tolerowała....Przynajmniej tak deklarowała....Co daje mi pewne nadzieję 🤣🤣
Jest pyskata, bywa wulgarna, trochę dzika i nieokiełznana jak na blodynkę co oznacza, że w łóżku pewnie ogień😁 Byloby na ostro i długo, a ja to lubie. Czuję, że ona też 😁😉 Widzieliśmy wszyscy jej zgrabny tyłek....Czy coś więcej trzeba dodać?? On mówi sam za siebie 😁😉 Mmmm.... 😁

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Dobra, Panowie...Zaczne od siebie, bo zaraz ktoś mi zarzuci, że sam nic nie pokazałem 😂

Ja bym bzyknął @Magia2000 😉 Oboje to wiemy od dawna 😁Ona się stawia, zachowuje zimną postawe, gardzi mną, wyśmiewa, ale mnie to nawet kręci 😁 Nie lubi mnie, ale toleruje...Nawet mojego by tolerowała....Przynajmniej tak deklarowała....Co daje mi pewne nadzieję 🤣🤣
Jest pyskata, bywa wulgarna, trochę dzika i nieokiełznana jak na blodynkę co oznacza, że w łóżku pewnie ogień😁 Byloby na ostro i długo, a ja to lubie. Czuję, że ona też 😁😉 Widzieliśmy wszyscy jej zgrabny tyłek....Czy coś więcej trzeba dodać?? On mówi sam za siebie 😁😉 Mmmm.... 😁
I tylko dla tego wyznania stworzyłeś temat. Wielki z ciebie Romantyk:unsure:Kobiety szalają za takimi, oczywiście poza łobuzami, wiadomo ;)
Ci są na czele:LOL:

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Tak myślałem,że to twoja wybranka :)
Jest pyskata, bywa wulgarna, trochę dzika i nieokiełznana jak na blodynkę co oznacza, że w łóżku pewnie ogień😁
Skąd wiadomo,że blondynka? Wiesz coś czego nie wiem Ja :) ?
Widzieliśmy wszyscy jej zgrabny tyłek....Czy coś więcej trzeba dodać?? On mówi sam za siebie 😁😉 Mmmm.... 😁
Przez grzeczność nie zaprzeczę :)

Mam dla Ciebie jednak złą wiadomość: @Magia2000 zostanie moją żoną to raz,nie preferuje cuckoldu to dwa,a Ja nie zamierzam się Nią dzielić to trzy :)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tak myślałem,że to twoja wybranka :)
Ale cicho...To ma zostać między nami 😉
Skąd wiadomo,że blondynka? Wiesz coś czego nie wiem Ja :) ?
A nie patrzyłeś w jej avek?? 🤣🤣
Przez grzeczność nie zaprzeczę :)
Gdybyś zaprzeczył, to byłaby jawna potwarz 😉
Mam dla Ciebie jednak złą wiadomość: @Magia2000 zostanie moją żoną to raz,nie preferuje cuckoldu to dwa,a Ja nie zamierzam się Nią dzielić to trzy :)
Egoista! 😂

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie no panowie...Tylko ja tu mam jaja by się obnażyć, z moimi pragnieniami? Gdzie się podziały te wielkie fajfusy z Galeri Siusiaków? 🤣

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Kurde, podoba mnie się ta loża, żadna ci pyska nie zamyka, nie szydzi, fajnie☺️
I nawet nie czytają, to jest najfajniejsze😜

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Patrzyłem ale czarno biały jest,ale blondynki mają U Mnie +100 do atrakcyjności :)

Zobaczysz @Magia2000 przyjdzie to nas opierdoli,że ze Mnie tylko zakalec zostanie,a obiecała lukier zlizać :)
Taka jest cena Waszej popularnośći i rozpoznawalnośći.
No dobra, w takim razie trzymajcie się;)😂
Jak kiedyś powiedział Pan Ciacho, Zjebiecie się z wysokiego owczarka czy tam podobnie, ale też jest szansa, że pożre Was obu ze smakiem😋
Duuuża szansa😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ale z obecnych cyber tworów? Bo przecież nie kobiet .... Znasz choćby imię wybranki?
Haha... Masz coś w sobie z Magii😁 Taką podejrzliwość i dociekliwość 😉

Wiesz, może jestem naiwny, ale zakładam, że za tymi avkami i nickami kryją się jednak prawdziwe kobiety 😉

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Wiesz, może jestem naiwny, ale zakładam, że za tymi avkami i nickami kryją się jednak prawdziwe kobiety 😉
Ale wiesz coś o tych prawdziwych kobietach? Podejrzewam że totalnie nic. Zatem .... Nie z "kobietami" a z "nickami".
Czyli nie znasz nawet jej imienia ale twierdzisz, że chciałbyś z nią??

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Taka jest cena Waszej popularnośći i rozpoznawalnośći.
No dobra, w takim razie trzymajcie się;)😂
Jak kiedyś powiedział Pan Ciacho, Zjebiecie się z wysokiego owczarka czy tam podobnie, ale też jest szansa, że pożre Was obu ze smakiem😋
Duuuża szansa😉
E tam....Demonizujesz Magię 😁😉 Myślisz, że będzie uprawiać czarną magię i żuci na ciebie za karę jakieś piekielne zaklęcie? 😂
Czemu po prostu nie przyznasz, że też Cię kręci? 😁😉 Wstydzioszek 😉