• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Walka (z samym sobą) w błocie, czyli fetysz ciała pokrytego jakąś substancją

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Na początek mały wstęp: chcemy tu porozmawiać do dość niecodziennym fetyszu. Bez wyśmiewania tych, których to kręci – i próbując wyjaśnić to tym, których to nie kręci. Forum daje nam niecodzienną okazję do rozmawiania na intymne tematy z ludźmi o zainteresowaniach niekiedy biegunowo odmiennych od naszych. Dlaczego z tego nie skorzystać? Potrzebujemy tu szacunku, szczerości i chęci zrozumienia – jeśli je masz, zapraszamy do rozmowy. Ale jeżeli chcesz tylko powiedzieć, to "mnie to nie bierze" albo "fuj, to obrzydliwe" – odpuść sobie, bo wiele do tematu nie wniesiesz, poza statystykami.

Wzywam więc @Messy Martin do podzielenia się fascynacją odnośnie pokrycia ciała farbą, błotem i innymi takimi. I właśnie uświadomiłem sobie, że mam dla Ciebie smakowitą anegdotkę, jeśli odważysz się podjąć tę rękawicę (oczywiście długą, lateksową i lśniącą).

Kilka słów wprowadzenia z mojej strony: nienawidzę mieć brudnych, tłustych albo lepiących rąk, nie lubię nakładać na siebie kremu. Nie lubię mieć na sobie mokrych albo ubłoconych ubrań (wizja zdejmowania ich z siebie i dalszego brudzenia wszystkiego naokoło jest dla mnie odpychająca). Tym bardziej fascynuje mnie Twój fetysz i chcę się o nim jak najwięcej dowiedzieć. W mainstreamie kojarzy mi się z "pozłacaną" Jill Masterson (graną przez Shirley Eaton) z Goldfingera.

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Na początek mały wstęp: chcemy tu porozmawiać do dość niecodziennym fetyszu. Bez wyśmiewania tych, których to kręci – i próbując wyjaśnić to tym, których to nie kręci. Forum daje nam niecodzienną okazję do rozmawiania na intymne tematy z ludźmi o zainteresowaniach niekiedy biegunowo odmiennych od naszych. Dlaczego z tego nie skorzystać? Potrzebujemy tu szacunku, szczerości i chęci zrozumienia – jeśli je masz, zapraszamy do rozmowy. Ale jeżeli chcesz tylko powiedzieć, to "mnie to nie bierze" albo "fuj, to obrzydliwe" – odpuść sobie, bo wiele do tematu nie wniesiesz, poza statystykami.

Wzywam więc @Messy Martin do podzielenia się fascynacją odnośnie pokrycia ciała farbą, błotem i innymi takimi. I właśnie uświadomiłem sobie, że mam dla Ciebie smakowitą anegdotkę, jeśli odważysz się podjąć tę rękawicę (oczywiście długą, lateksową i lśniącą).

Kilka słów wprowadzenia z mojej strony: nienawidzę mieć brudnych, tłustych albo lepiących rąk, nie lubię nakładać na siebie kremu. Nie lubię mieć na sobie mokrych albo ubłoconych ubrań (wizja zdejmowania ich z siebie i dalszego brudzenia wszystkiego naokoło jest dla mnie odpychająca). Tym bardziej fascynuje mnie Twój fetysz i chcę się o nim jak najwięcej dowiedzieć. W mainstreamie kojarzy mi się z "pozłacaną" Jill Masterson (graną przez Shirley Eaton) z Goldfingera.
Podejmuję wyzwanie , zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Co dokładnie Cię kręci? Czy to musi być coś, co pokrywa ciało, czy np. obcisły i przylegający kostium z lycry, który okrywa całe ciało też? Bardziej farba czy błoto? Czy np. przezroczysty kisiel też? Czy zastanawiałeś się nad tym, co dokładnie Cię w tym podnieca? Czy pamiętasz pierwsze doznania, które Cię do tego doprowadziły?

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Musi to być substancja która pokrywa całe ciało , najlepiej jak jej konsystencja lub kolor powoduję że jestem oblepiony jej grubą warstwą. Farba i błoto na równo mnie kręcą . Ciężko to w prosty sposób wytłumaczyć ale spróbuje : w przypadku błota i innych mazi to podnieca mnie uczucie jak jestem cały tym oblepiony , natomiast jeśli chodzi o farby to bardziej chodzi oto jak wyglądam cały w farbie ( to samo dotyczy kobiet w błocie lub farbie). Zaczęło się od tego że bardzo mi się podobały laski walczące w błocie w jakimś programie telewizyjnym.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Załóżmy, że jedziesz do sanatorium i aplikują Ci kąpiel błotną - zareagowałbyś na to erekcją?

Mężczyzna

Masażyski szukam

Biegły Uwodziciel
Pokrywanie ciała partnerki: olejek do masażu, krem do ciała lub moja sperma. Pamiętam scenę z serialu " Spartakus" gdzie wszyscy aktorzy byli pokryci srebrną i złotą substancją co sprawiało że byli jakby otoczeni światłem. Aha jeszcze woda i światło księżyca daje super efekt

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry