• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Loża gentlemanów czyli kobietom wstęp wzbroniony

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ten temat jest niebezpieczny i faceci będą się bali wytypować. Niestety mam flashbacki z Vietnamu, po poście ,,Do Szanownych Mężczyzn". Wymienianie kobiet jest niesamowicie ryzykowne w takich w postach, jeśli wymienisz to się wkurwi, że wymieniłeś, a jak pominiesz to się wkurwi, że ją pominąłeś. Ogólnie, to piekło mężczyzn i lepiej zwalić konia w ciszy.
Pierd*** to i te kapryśne też 🤣Trzeba ryzykować. Na wroga napierać mocno, pewnie i systematycznie. Bierz gnata do ręki i napieraj. Gwarantuję, ze jak bedziesz zdecydowany i pewny siebie, to w koncu każda dziurka się podda. Tylko pamietaj, na koniec strzelaj celnie, obficie i ostrymi nabojami. Do you read me, soldier? 🤪😂

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Pierd*** to i te kapryśne też 🤣Trzeba ryzykować. Na wroga napierać mocno, pewnie i systematycznie. Bierz gnata do ręki i napieraj. Gwarantuję, ze jak bedziesz zdecydowany i pewny siebie, to w koncu każda dziurka się podda. Tylko pamietaj, na koniec strzelaj celnie, obficie i ostrymi nabojami. Do you read me, soldier? 🤪😂
Jak Ty mnie Marcin zaimponowałeś teraz:unsure:😁 Tylko se wroga wyszukać i nic więcej:unsure: Ale to proste:p

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
ja to już mam łatkę szowinisty, nic z tym nie poradzę. Spalony jestem, mogę tylko patrzeć z boku i czekać na rozwój sytuacji.