• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Loża gentlemanów czyli kobietom wstęp wzbroniony

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
E tam....Demonizujesz Magię 😁😉 Myślisz, że będzie uprawiać czarną magię i żuci na ciebie za karę jakieś piekielne zaklęcie? 😂
Czemu po prostu nie przyznasz, że też Cię kręci? 😁😉 Wstydzioszek 😉
Jestem luzakiem bo wiem co o mnie myśli. W związku z tym niczego nie ryzykuję i nie mam nic do stracenia;)👅
Ona również zna mój stosunek do niej. Możesz być więc spokojny. "Status quo" jest nienaruszalne:):cool:

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ale wiesz coś o tych prawdziwych kobietach? Podejrzewam że totalnie nic. Zatem .... Nie z "kobietami" a z "nickami".
Czyli nie znasz nawet jej imienia ale twierdzisz, że chciałbyś z nią??
A to imię jest takie ważne by jakąś bzyknąć? 🤣
Ciekawe czy maxis zna prawdziwe imię swojej Pani 😉

A tak serio.... No nie wierzę, że podchodzisz do tego tak serio 😉 Tu chodzi o zabawę pewnymi naszymi wyobrażeniami o tych kobietach, które kryją się za nickami, na podstawie tego, co już o nich wiemy z rozmów lub zdjęć.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Ciekawe czy maxis zna prawdziwe imię swojej Pani 😉
Zna. Nieprawdziwe.
Ty jesteś jego kochankiem czy fanem?
Próbuję zrozumieć o co chodzi na tym forum ale póki co nie ogarniam. Szczególnie Twojego związku z tym biednym, poszkodowanym emocjonalnie wrakiem człowieka.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Zna. Nieprawdziwe.
Próbuję zrozumieć o co chodzi na tym forum ale póki co nie ogarniam. Szczególnie Twojego związku z tym biednym, poszkodowanym emocjonalnie wrakiem człowieka.
Długo Cię nie było, wjechałeś bez rozpoznania i rozjeżdżasz ludzi przy torze:)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Patrzyłem ale czarno biały jest,ale blondynki mają U Mnie +100 do atrakcyjności :)

Zobaczysz @Magia2000 przyjdzie to nas opierdoli,że ze Mnie tylko zakalec zostanie,a obiecała lukier zlizać :)
A dużo tego lukru umiesz z siebie wydzielić? Może zostanie jakąś kapka 🤪
Ja to też jestem pod tym względem bardzo słodki 😁😉

Powinna powstać kolejna Galeria na forum....Lukrów, tudzież Polew Cukrowych naszych użytkowników 🤣🤣😁 Wygrywa ten co oczywiście może więcej wystrzelić ...tzn dać z siebie więcej 🤪

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Zna. Nieprawdziwe.
Rozumiem, że pytasz na poważnie. To nie temat o nim i nie chcę pisać o nim bez jego wiedzy czy za plecami.
Próbuję trochę z dystansem i humorem podchodzić do tego, co pisze, ale z życzliwością i troską. Tyle.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Próbuję trochę z dystansem i humorem podchodzić do tego, co pisze, ale z życzliwością i troską. Tyle.
Ale dlaczego z troską? On ma jakiś stopień niepełnosprawności czy co? Jest pod ochroną? Raczej koleś korzystający z kurew to nie jest gatunek na wymarciu niestety.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ale dlaczego z troską? On ma jakiś stopień niepełnosprawności czy co? Jest pod ochroną? Raczej koleś korzystający z kurew to nie jest gatunek na wymarciu niestety.
Chodzi o jego postawę życiową czy opinię o świecie i kobietach. Dla mnie smutna i pesymistyczna, co odbija się na zdrowiu. Nie chce już o nim pisać. Jesteś kumaty. Chyba wytłumaczyłem.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Chodzi o jego postawę życiową czy opinię o świecie i kobietach. Dla mnie smutna i pesymistyczna, co odbija się na zdrowiu. Nie chce już o nim pisać. Jesteś kumaty. Chyba wytłumaczyłem.
No to niech nikt nie reaguje na jego wpisy i się forum choćby trochę oczyści.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ciekawym trafem moja wybranka wstawiła z 30 minut temu kolejne zdjęcie swojego seksownego tyłka. Zbieg okoliczności? 😜😂

Pytanie zasadnicze....Skąd wiedziała, że też idę brać prysznic? 🤣

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Ten temat jest niebezpieczny i faceci będą się bali wytypować. Niestety mam flashbacki z Vietnamu, po poście ,,Do Szanownych Mężczyzn". Wymienianie kobiet jest niesamowicie ryzykowne w takich w postach, jeśli wymienisz to się wkurwi, że wymieniłeś, a jak pominiesz to się wkurwi, że ją pominąłeś. Ogólnie, to piekło mężczyzn i lepiej zwalić konia w ciszy.