E tam....Demonizujesz MagięMyślisz, że będzie uprawiać czarną magię i żuci na ciebie za karę jakieś piekielne zaklęcie?
Czemu po prostu nie przyznasz, że też Cię kręci?Wstydzioszek
![]()
Co zrobi? "żuci"? .... Bleeee
E tam....Demonizujesz MagięMyślisz, że będzie uprawiać czarną magię i żuci na ciebie za karę jakieś piekielne zaklęcie?
![]()
Jestem luzakiem bo wiem co o mnie myśli. W związku z tym niczego nie ryzykuję i nie mam nic do straceniaE tam....Demonizujesz MagięMyślisz, że będzie uprawiać czarną magię i żuci na ciebie za karę jakieś piekielne zaklęcie?
![]()
A to imię jest takie ważne by jakąś bzyknąć?Ale wiesz coś o tych prawdziwych kobietach? Podejrzewam że totalnie nic. Zatem .... Nie z "kobietami" a z "nickami".
Czyli nie znasz nawet jej imienia ale twierdzisz, że chciałbyś z nią??
Dobrze, Panie Forgu Czepialski, rzuciCo zrobi? "żuci"? .... Bleeee
Zna. Nieprawdziwe.Ciekawe czy maxis zna prawdziwe imię swojej Pani![]()
Długo Cię nie było, wjechałeś bez rozpoznania i rozjeżdżasz ludzi przy torzeZna. Nieprawdziwe.
Ty jesteś jego kochankiem czy fanem?
Próbuję zrozumieć o co chodzi na tym forum ale póki co nie ogarniam. Szczególnie Twojego związku z tym biednym, poszkodowanym emocjonalnie wrakiem człowieka.
Zrobiłeś analizę moich wpisów .... wowDługo Cię nie było, wjechałeś bez rozpoznania i rozjeżdżasz ludzi przy torze![]()
A dużo tego lukru umiesz z siebie wydzielić? Może zostanie jakąś kapkaPatrzyłem ale czarno biały jest,ale blondynki mają U Mnie +100 do atrakcyjności
Zobaczysz @Magia2000 przyjdzie to nas opierdoli,że ze Mnie tylko zakalec zostanie,a obiecała lukier zlizać![]()
Rozumiem, że pytasz na poważnie. To nie temat o nim i nie chcę pisać o nim bez jego wiedzy czy za plecami.Zna. Nieprawdziwe.
Ty jesteś jego kochankiem czy fanem?
Próbuję zrozumieć o co chodzi na tym forum ale póki co nie ogarniam. Szczególnie Twojego związku z tym biednym, poszkodowanym emocjonalnie wrakiem człowieka.
Ile fabryka dała,ale to też od operatorki zależyA dużo tego lukru umiesz z siebie wydzielić?
Niektóre rozwałkują żeby wycisnąć jak najwięcejIle fabryka dała,ale to też od operatorki zależy![]()
Ale dlaczego z troską? On ma jakiś stopień niepełnosprawności czy co? Jest pod ochroną? Raczej koleś korzystający z kurew to nie jest gatunek na wymarciu niestety.Próbuję trochę z dystansem i humorem podchodzić do tego, co pisze, ale z życzliwością i troską. Tyle.
Chodzi o jego postawę życiową czy opinię o świecie i kobietach. Dla mnie smutna i pesymistyczna, co odbija się na zdrowiu. Nie chce już o nim pisać. Jesteś kumaty. Chyba wytłumaczyłem.Ale dlaczego z troską? On ma jakiś stopień niepełnosprawności czy co? Jest pod ochroną? Raczej koleś korzystający z kurew to nie jest gatunek na wymarciu niestety.
Ty to jesteś perwer jednakNiektóre rozwałkują żeby wycisnąć jak najwięcej![]()
No to niech nikt nie reaguje na jego wpisy i się forum choćby trochę oczyści.Chodzi o jego postawę życiową czy opinię o świecie i kobietach. Dla mnie smutna i pesymistyczna, co odbija się na zdrowiu. Nie chce już o nim pisać. Jesteś kumaty. Chyba wytłumaczyłem.
Czytam forum, wnioskuję itd...Ty to jesteś perwer jednak![]()
No, Magia,prosteCiekawym trafem moja wybranka wstawiła z 30 minut temu kolejne zdjęcie swojego seksownego tyłka. Zbieg okoliczności?
Pytanie zasadnicze....Skąd wiedziała, że też idę brać prysznic?![]()
Kurde...Przez nią teraz długo stamtąd nie wyjdęNo, Magia,proste