• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Loża gentlemanów czyli kobietom wstęp wzbroniony

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
No właśnie nieprawdaż. Jest jak najbardziej okej.
podaj chociaż pół argumentu i z czego on wynika że to nie jest okej.
To jest prowokacyjny temat. Nie przeczę.
Jeśli traktować go serio, to możnaby uznać, że jest w złym guście. Rozumiem to.
Sprośne i bezpruderyjne wyznanie PanaCiacho mogłoby zniechęcic jego wybrankę do jego awansów, bo uznałaby, że takowe powinny odbywać się tylko w prywatnej alkowie i są poniżej ich godnosci i przyzwoitości aby miały ujrzeć swiatło dzienne 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Panowie.
Nie będę zbędnie owijał w bawełnę....

Którą z tu obecnych, jak, ....i dlaczego? 😂😉
Dobra, Panowie...Zaczne od siebie, bo zaraz ktoś mi zarzuci, że sam nic nie pokazałem 😂

Ja bym bzyknął @Magia2000 😉 Oboje to wiemy od dawna 😁Ona się stawia, zachowuje zimną postawe, gardzi mną, wyśmiewa, ale mnie to nawet kręci 😁 Nie lubi mnie, ale toleruje...Nawet mojego by tolerowała....Przynajmniej tak deklarowała....Co daje mi pewne nadzieję 🤣🤣
Jest pyskata, bywa wulgarna, trochę dzika i nieokiełznana jak na blodynkę co oznacza, że w łóżku pewnie ogień😁 Byloby na ostro i długo, a ja to lubie. Czuję, że ona też 😁😉 Widzieliśmy wszyscy jej zgrabny tyłek....Czy coś więcej trzeba dodać?? On mówi sam za siebie 😁😉 Mmmm.... 😁

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Dobra, Panowie...Zaczne od siebie, bo zaraz ktoś mi zarzuci, że sam nic nie pokazałem 😂

Ja bym bzyknął @Magia2000 😉 Oboje to wiemy od dawna 😁Ona się stawia, zachowuje zimną postawe, gardzi mną, wyśmiewa, ale mnie to nawet kręci 😁 Nie lubi mnie, ale toleruje...Nawet mojego by tolerowała....Przynajmniej tak deklarowała....Co daje mi pewne nadzieję 🤣🤣
Jest pyskata, bywa wulgarna, trochę dzika i nieokiełznana jak na blodynkę co oznacza, że w łóżku pewnie ogień😁 Byloby na ostro i długo, a ja to lubie. Czuję, że ona też 😁😉 Widzieliśmy wszyscy jej zgrabny tyłek....Czy coś więcej trzeba dodać?? On mówi sam za siebie 😁😉 Mmmm.... 😁
I tylko dla tego wyznania stworzyłeś temat. Wielki z ciebie Romantyk:unsure:Kobiety szalają za takimi, oczywiście poza łobuzami, wiadomo ;)
Ci są na czele:LOL:

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Tak myślałem,że to twoja wybranka :)
Jest pyskata, bywa wulgarna, trochę dzika i nieokiełznana jak na blodynkę co oznacza, że w łóżku pewnie ogień😁
Skąd wiadomo,że blondynka? Wiesz coś czego nie wiem Ja :) ?
Widzieliśmy wszyscy jej zgrabny tyłek....Czy coś więcej trzeba dodać?? On mówi sam za siebie 😁😉 Mmmm.... 😁
Przez grzeczność nie zaprzeczę :)

Mam dla Ciebie jednak złą wiadomość: @Magia2000 zostanie moją żoną to raz,nie preferuje cuckoldu to dwa,a Ja nie zamierzam się Nią dzielić to trzy :)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Tak myślałem,że to twoja wybranka :)
Ale cicho...To ma zostać między nami 😉
Skąd wiadomo,że blondynka? Wiesz coś czego nie wiem Ja :) ?
A nie patrzyłeś w jej avek?? 🤣🤣
Przez grzeczność nie zaprzeczę :)
Gdybyś zaprzeczył, to byłaby jawna potwarz 😉
Mam dla Ciebie jednak złą wiadomość: @Magia2000 zostanie moją żoną to raz,nie preferuje cuckoldu to dwa,a Ja nie zamierzam się Nią dzielić to trzy :)
Egoista! 😂

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie no panowie...Tylko ja tu mam jaja by się obnażyć, z moimi pragnieniami? Gdzie się podziały te wielkie fajfusy z Galeri Siusiaków? 🤣

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Kurde, podoba mnie się ta loża, żadna ci pyska nie zamyka, nie szydzi, fajnie☺️
I nawet nie czytają, to jest najfajniejsze😜

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Patrzyłem ale czarno biały jest,ale blondynki mają U Mnie +100 do atrakcyjności :)

Zobaczysz @Magia2000 przyjdzie to nas opierdoli,że ze Mnie tylko zakalec zostanie,a obiecała lukier zlizać :)
Taka jest cena Waszej popularnośći i rozpoznawalnośći.
No dobra, w takim razie trzymajcie się;)😂
Jak kiedyś powiedział Pan Ciacho, Zjebiecie się z wysokiego owczarka czy tam podobnie, ale też jest szansa, że pożre Was obu ze smakiem😋
Duuuża szansa😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ale z obecnych cyber tworów? Bo przecież nie kobiet .... Znasz choćby imię wybranki?
Haha... Masz coś w sobie z Magii😁 Taką podejrzliwość i dociekliwość 😉

Wiesz, może jestem naiwny, ale zakładam, że za tymi avkami i nickami kryją się jednak prawdziwe kobiety 😉

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Wiesz, może jestem naiwny, ale zakładam, że za tymi avkami i nickami kryją się jednak prawdziwe kobiety 😉
Ale wiesz coś o tych prawdziwych kobietach? Podejrzewam że totalnie nic. Zatem .... Nie z "kobietami" a z "nickami".
Czyli nie znasz nawet jej imienia ale twierdzisz, że chciałbyś z nią??

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Taka jest cena Waszej popularnośći i rozpoznawalnośći.
No dobra, w takim razie trzymajcie się;)😂
Jak kiedyś powiedział Pan Ciacho, Zjebiecie się z wysokiego owczarka czy tam podobnie, ale też jest szansa, że pożre Was obu ze smakiem😋
Duuuża szansa😉
E tam....Demonizujesz Magię 😁😉 Myślisz, że będzie uprawiać czarną magię i żuci na ciebie za karę jakieś piekielne zaklęcie? 😂
Czemu po prostu nie przyznasz, że też Cię kręci? 😁😉 Wstydzioszek 😉