• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Loża gentlemanów czyli kobietom wstęp wzbroniony

Kobieta

Saanvi

Dominujący
O wreszcie, nie mogę to się wypowiem!

To dubel tematu:

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
O wreszcie, nie mogę to się wypowiem!

To dubel tematu:

Rozumiem, że dbasz o porządek na forum, tylko jesteś trochę nadgorliwa 😁😉
Tu kobiety nie mają wstępu 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Wiem wiem, dlatego chciałam napisać cokolwiek i poczuć jak to jest jak przejmujecie we władanie działy, w których pierwszy post zaczyna się od słów - Pytanie do Pań.
Dobra, wybaczam. W końcu jestem gentle man 😁😉
No i więcej uśmiechu proszę. Fajna jesteś, jak się uśmiechasz i dobrze o tym wiesz 😁😉

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
A idź ty. Kolejny obrońca kobiet i przyzwoitosci, się znalazł. Tu ? Na tym forum?? Serio?? 🤪😉
Nie uważam się za obrońcę kobiet,z niektórymi obchodzę się bardzo ostro,ale są też takie co Mnie fascynują :)
A tak poważnie...Myślisz, że one nie chciałyby wiedzieć co byś z nimi robił? 😁😉
A może już zrobiłem? Pozostawiam to twojej wyobraźni :)

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Nie uważam się za obrońcę kobiet,z niektórymi obchodzę się bardzo ostro,ale są też takie co Mnie fascynują :)
Które to? 😉
Dale śmiało. Robię ci przysługę, nie widzisz? One uwielbiają o sobie czytać 🤪😉
Bardzo ostro?? O kurde...Takiego Ciebie nie znałem 😁 Ale że co ... bdsm cię kręci, czy jak? 🤪😁 No klapa do czerwoności to nawet ja bym chętnie niejednej tu dał 🤣🤣😉
A może już zrobiłem? Pozostawiam to twojej wyobraźni :)
Hahaha...Dobry jesteś. Prawdziwy gentleman 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Newsflash, nie wstawiam emotek, bo nie przepadam, ale to nie znaczy, że się nie uśmiecham ;)
Ja wstawiam, bo chce wyraźnie, czasem dobitnie dać do zrozumienia o co mi chodzi....choć i tak większość czyta tylko słowa. Emotki to jednak jakaś forma zastępcza mowy niewerbalnej.