• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lewatywa w roli głównej, wstęp do seksu.

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Robię ją przed zabawami analnymi lub czasem dla przyjemności. Zazwyczaj robię to nakładką na prysznic lub strzykawką z wężykiem. Kilka razy robiłem sb lewatywę ze swojego pissu 😈😈😈

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
Wiem, że nie wszyscy próbowali, nie wszyscy lubią, nie wszyscy są przekonani do tego typu zabaw.
Mam pytanie, czy są tu osoby doświadczone w temacie? Chcące spróbować ale boją się lewatywy? Wiem, że większości ludziom lewatywa kojarzy się z czymś bolesnym, nieprzyjemnym, związanym z dyskomfortem i może nawet pobytemp w szpitalu. Ale...
Wiem też, że lewatywa może być czymś bardzo przyjemnym, podniecającym, czymś nowym. Czymś, co zbliży Was do siebie. Czymś, przy czym jedno z Was może całkowicie oddać się w łaskę (lub niełaskę) partnera.
Napiszcie swoje przemyślenia i Wasz stosunek do tego typu zabaw. Jestem ciekawa Waszych opinii.

Mężczyzna

atm

Cichy Podglądacz
A czy ktoś robił sobie albo miał robioną lewatywę z np. Mleka czy innych ciekawych specyfików?
z mleka kilka razy, ale to już jako element zabawy bo zeby wejść na zabawe z mlekiem trza najpierw przejść serie głębokich lewatyw żeby być w 101% czystym a dopiero po kilku godzinach na mleczko, fajne to robi połączenie pegging+ lewatywa z mleka i ass to mouth ;)

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Cichy Podglądacz
Lewatywa! aach :)
Okey, może nie zdziwić wielu, widząc co jest napisane na moim awatarze, kiedy powiem, że kocham lewatywę :)
Mam 34 lata i robię ją sobie.. nawet nie pamiętam od kiedy. Zapewne od momentu, gdy poznałem temat fetyszu kupy, jakoś od 15 roku życia.

Lewatywa to dla mnie jak najbardziej fetysz! Uwielbiam wypełnić się wodą (albo moczem), ale u mnie nie kończy się na wydaleniu jej, gdyż jej samej też mi jest totalnie przyjemnie używać :)
Zaraz obok scatu, przecudowna sprawa :)
oraz używanie wydalonej lewatywy, jak wyobraźnia podpowie ;)