ej zależy co dla kogo jest obleśne. Poza tym lubię dobitnie napisać niż tworzyć 'tryskal fontanną złotego eliksiru centralnie do środka dziureczki'.Jak to brzmi to "szczanie do srodka" Oblesniej sie nie dało tego napisac?
Jak dla mnie ze skrajności w skrajnośćej zależy co dla kogo jest obleśne. Poza tym lubię dobitnie napisać niż tworzyć 'tryskal fontanną złotego eliksiru centralnie do środka dziureczki'.
Boli to?Wiem, że nie wszyscy próbowali, nie wszyscy lubią, nie wszyscy są przekonani do tego typu zabaw.
Mam pytanie, czy są tu osoby doświadczone w temacie? Chcące spróbować ale boją się lewatywy? Wiem, że większości ludziom lewatywa kojarzy się z czymś bolesnym, nieprzyjemnym, związanym z dyskomfortem i może nawet pobytemp w szpitalu. Ale...
Wiem też, że lewatywa może być czymś bardzo przyjemnym, podniecającym, czymś nowym. Czymś, co zbliży Was do siebie. Czymś, przy czym jedno z Was może całkowicie oddać się w łaskę (lub niełaskę) partnera.
Napiszcie swoje przemyślenia i Wasz stosunek do tego typu zabaw. Jestem ciekawa Waszych opinii.
Jak dużo wody w siebie dajesz? Ja mam końcówkę do prysznica, która sobie wkaldam i nigdy nie wiem ile i jak długo trzymać i czy w ogóle trzymać. Muszę zawsze robić to bardzo dokladnie jeśli mamy bawić się w peggingświata sprawa, bardzo lubie, obowiązkowo przez analem, rimmingiem, peggingiem.
warto kilka dnia przed takimi zabawami, zrobić sobie 4-5 dni diety, lekkie gotowane warzywa, zero miesa, duzo wody niegazowanej.
Nic strasznego,zawsze przed penetracja anusa robieWiem, że nie wszyscy próbowali, nie wszyscy lubią, nie wszyscy są przekonani do tego typu zabaw.
Mam pytanie, czy są tu osoby doświadczone w temacie? Chcące spróbować ale boją się lewatywy? Wiem, że większości ludziom lewatywa kojarzy się z czymś bolesnym, nieprzyjemnym, związanym z dyskomfortem i może nawet pobytemp w szpitalu. Ale...
Wiem też, że lewatywa może być czymś bardzo przyjemnym, podniecającym, czymś nowym. Czymś, co zbliży Was do siebie. Czymś, przy czym jedno z Was może całkowicie oddać się w łaskę (lub niełaskę) partnera.
Napiszcie swoje przemyślenia i Wasz stosunek do tego typu zabaw. Jestem ciekawa Waszych opinii.
Chciałbym być z kobietą, która to lubi, może pozwoliłaby mi wypić później to kakao, które przygotowała w swojej dupci - gdyby to była mleczna lewatywa.Wiem, że nie wszyscy próbowali, nie wszyscy lubią, nie wszyscy są przekonani do tego typu zabaw.
Hmmm... Zrobić siku w dupce, to mogłoby być ciekaweLewatywa, każdy wie o co chodzi.
Czy lewatywa może kojarzyć się z czymś innym niż z bólem? Może!
Pierwszą lewatywę miałam robioną przed porodem. I szczerze mówiąc wcale nie dziwię się dlaczego ludzie boją się tego, dlaczego unikają tego jak ognia a na myśl o zabiegu mają mdłości.
Wcześniej lubiłam wlać sobie trochę wody żeby oczyścić się przed analem (lewatywa płytka).
Od wielu lat wraz z mężem poznajemy siebie i swoje ciała. Otwarcie mówimy o swoich potrzebach. Pewnego dnia zapytałam czy miałby ochotę zrobić siku. We mnie. On zszokowany samym pomysłem ale jednak ciekawość przeważyła szalę. Oczywiście facetowi trudno zrobić siku podczas wzwodu ale wystarczy poćwiczyć, co mój mąż nieustannie robił. Pierwszy raz był w łazience (dla bezpieczeństwa pościeli). Później robiliśmy to wszędzie i w różnych pozycjach.
Ale Lucy oczywiście było mało. Zakupiłam irygator do lewatywy. Pierwszy raz zrobiłam sama, musiałam wiedzieć ile wody jestem w stanie przyjąć. Strasznie podniecająca sprawa. Później lewatywę robił mi mąż, masując moją myszkę, brzuch, piersi.
Kiedy woda wypełnia Cię od środka jest to niesamowite i podniecające uczucie.
Tyle z mojej strony
Jeśli macie pytania to śmiało. Chętnie odpowiem.
Owe zjawisko nazywane jest przez wszystkowiedzących seksuologów klizmafilią
No nie do końca tak jest, powoli się od tego odchodzi wdrażając coraz częściej środki farmakologiczne, lewatywy stosuje się głównie w przypadkach, w których farmakologia nie może zostać zastosowana lub są inne wskazania. To tak bardzo skrótowo bo temat, bądź co bądź, dosyć szeroki i uwarunkowany szeregiem czynników.W sumie lewatywa do tej pory jest używana np. przed operacjami. Ale też sporo starszej kadry pielęgniarskiej sobie robi też rekreacyjnie. Lubię wyeksponowaną pupę i aspekt psychologiczny, a przede wszystkim jak wlewa się ciepły rumianek albo woda z dodatkami do wnętrza