Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ja też tak robiłem wiele razy. Jestem fanem lewatywy od lat ja często po prostu słuchawkę wcześniej umytą przyciskam mocno do zwieracza pupy i woda pod ciśnieniem lekkim ze słuchawki wpycha się do pupy. Swoją drogą bardzo przyjemne uczucie
Ja też tak robiłem wiele razy. Jestem fanem lewatywy od lat ja często po prostu słuchawkę wcześniej umytą przyciskam mocno do zwieracza pupy i woda pod ciśnieniem lekkim ze słuchawki wpycha się do pupy. Swoją drogą bardzo przyjemne uczucie
Jak juz troszeczkę potrenujesz, to mozna bezposrednio z prysznica, choć pamiętać trzeba by to cisnienie nie zaduze było i temperatura... Na poczatek lepiej wezyk i pompka.
Przecież nikt nie leje litów a odkręcenie słuchawki to najprostszy sposób, ja po dwójce prawie zawsze przepłukuje odbyt a wiesz co mąż wymyśli a wpadki nikt nie chce
Przecież nikt nie leje litów a odkręcenie słuchawki to najprostszy sposób, ja po dwójce prawie zawsze przepłukuje odbyt a wiesz co mąż wymyśli a wpadki nikt nie chce
Noo z tym nikt nie chce to nie zawsze tak
Ja np. jako fetyszysta kupy, preferuję, by pupa była naturalna, bez celowego mycia, a nawet może być pełna ;> ale to dla koneserów tematu
Ja tak zaczynałem, ale nawet by łatwiej było to nie trzeba odkręcać wężyka jeśli umie się odpowiednio poluźnić zwieracz wystarczy słuchawkę przystawiać do odbytu i wpuszczasz wodę
Ja tak zaczynałem, ale nawet by łatwiej było to nie trzeba odkręcać wężyka jeśli umie się odpowiednio poluźnić zwieracz wystarczy słuchawkę przystawiać do odbytu i wpuszczasz wodę
nie, skąd że nawet dłuższe, ale wolniejsze wpuszczanie wody to na plus więc trzeba próbować i wolniej i nieco szybciej i potestować. Natomiast czy nie wpływała by zbyt wolno? no skąd że!! przecież popatrz, jakie ciśnienie jest ze słuchawki prysznicowej. Bardzo mocne właśnie!! i wpuszczając wodę ze słuchawki, strumień i tak warto ustawić nieco słabiej, a na początku swojej przygody nawet bardzo słabo i NAJWAŻNIEJSZE > słuchać swojego organizmu po prostu nie robić nic wbrew ciału swemu i na siłę
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.