Tak, to jasne, ale zwykle jak koleś widzi, że dama się klei to skorzysta...@Bailarina de flamenco no ale ktoś tego penisa wyjmuje ze spodni i nie jest to ta kobieta, ktoś go potem wkłada w wiadome miejsca. Już nie róbmy więc z facetów takich biednych, bezwolnych misiów

Ale .... z drugiej strony kiedyś prawie umarłem ze śmiechu jak przeczytałem, że kobieta wstawała wcześniej by się umalować. By facet nigdy nie widział jej bez makijażu. To jest dopiero patologia.
Często nawet kobiety widzą jak ich mężowie odprowadzają wzrokiem jakieś panie. Często te same kobiety się przy tym uśmiechają same do siebie, bo są tego świadome
Taką samą patologią jest, gdy kobieta jest w domu (praca zdalna, wychowanie dzieci) i wita powracającego męża w starym dresie, nieuczesana,
Pewnie ćpa albo pije.Czemu tak piszesz dziwacznie?
Stoję ramię w ramię z Tobą BroTo prawda co piszecie. Ja tylko dodam, że czy się to komu podoba, czy nie - to działa w dwie strony.
Napiszę z punktu widzenia faceta, ja już to pisałem wcześniej - jeśli poprzez ponad 10 lat małżeństwa mamy seks traktowany jako "odrabianą pańszczyznę", dwie pozycje seksualne na krzyż po ciemku pod kołdrą, kiedy każda propozycja urozmaicenia - i nie, że od razu jakieś seksy grupowe - to jest narzekanie, że tak to nie, bo dzieci wejdą, bo to bo tamto, jeśli seks z żoną przypomina przysłowiowe "piłowanie kłody" i tak dalej, a każda próba szczerej rozmowy jest zbywana... No to niestety. Facet będzie szukał potwierdzenia gdzie indziej.
A teraz można po mnie "jechać", że solidarność plemników