• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy zaczynasz myśleć o zdradzie...

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Napiszę z punktu widzenia faceta, ja już to pisałem wcześniej - jeśli poprzez ponad 10 lat małżeństwa mamy seks traktowany jako "odrabianą pańszczyznę", dwie pozycje seksualne na krzyż po ciemku pod kołdrą, kiedy każda propozycja urozmaicenia - i nie, że od razu jakieś seksy grupowe - to jest narzekanie, że tak to nie, bo dzieci wejdą, bo to bo tamto, jeśli seks z żoną przypomina przysłowiowe "piłowanie kłody" i tak dalej, a każda próba szczerej rozmowy jest zbywana... No to niestety. Facet będzie szukał potwierdzenia gdzie indziej.
O, jest mój ulubiony argument :) Bo "baba się nie kocha wyuzdanie". A ja zapytam - czy od początku tak było? jeśli tak to miej pretensje do siebie.
A jeśli na początku był ogień a po urodzeniu dzieci wygasło to ... to całkiem naturalne. Tak. Naturalne. Samica ma urodzić a potem ma zająć się dzieckiem. I natura wygasa w niej popęd.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Nowicjusz
O, jest mój ulubiony argument :) Bo "baba się nie kocha wyuzdanie". A ja zapytam - czy od początku tak było? jeśli tak to miej pretensje do siebie.
A jeśli na początku był ogień a po urodzeniu dzieci wygasło to ... to całkiem naturalne. Tak. Naturalne. Samica ma urodzić a potem ma zająć się dzieckiem. I natura wygasa w niej popęd.
O, jest mój ulubiony argument - jakby się nie obkręcać - dupa zawsze z tyłu, czyli zawsze winien facet 😂😂😂
Poza tym - gdzie ja pisałem o "wyuzdaniu"? Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Kobieta

Chętna Felishia

Seks Praktykant
Głupia gównażeria bez podstaw moralnych, wrażliwości, empatii i odpowiedzialności za swoje czyny 🤬🤬🤬🤬🤬 Rzygać się chce, jak czytam te wasze temaciny o czymś, co normalna, dobra i moralna osoba ma w małym paluszku jako oczywista oczywistość podstawy 🙂 Wy na serio jesteście takie durne, ociężałe kołki, czy tylko udajecie? 😳

Jak kurwa można zostawić żonę dla takiej prymitywnej potrzeby, jak durny skok w bok!? Ja pierdolę, to trzeba mieć skurwysyńską mentalność i problemy z toksycznymi wzorcami, które się stale utrzymują 😱😱😱 Dramat! Jak teraz prawie każdy jest takim wygodnym debilem, uważającym się za kolejny cud świata, to to się kurwa powinno leczyć - bo to nie jest normalne, że byle miernota z ujemnymi cechami myśli, że może i ma prawo (a raczej czelność) wpychać się nie tam, gdzie trzeba! Najpierw to trzeba mieć kręgosłup moralny i coś takiego, nazywa się sumienie - nie wiem, czy wiecie ;) Takie skurwysyństwa, co wolą skoki w bok, zamiast kurwa pomóc chorej, nieszczęśliwej żonie w kryzysie - tylko świadczy o tym, że takie coś to tylko jest z kimś, jak się opłaca - tańce, hulanki i swawole, ale gdy pojawia się sytuacja, w której trzeba być już dojrzałym, odpowiedzialnym i lojalnym facetem - to myśli chujem, a nie sercem i głową 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Takie bydlaki to tylko na przymusowe dożywotnie roboty społeczne za darmo, bo kurwa do niczego innego się nie nadaje! Pierdolona rozwydrzona hołota! Tfuuuuuuu! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Powinno być nie tylko: ,,piłeś - nie pisz", ale przede wszystkim: ,,nie ogarniasz samego siebie? To stul japę kretynie i nie bierz się za coś więcej, skoro nawet siebie kurwa nie znasz i robisz w ciemno, bo ci podstaw cholera brakuje"!

Kobieta

Chętna Felishia

Seks Praktykant
Nie. Mylisz się. patologią to jest pokochanie sztucznie zrobionej "dziuni". Wiesz kiedy kobieta jest piękna? Rano. Rozczochrana, bez makijażu. Jak nie jest to nie jest piękna.
Ludzie przed sobą udają. Innych niż są w rzeczywistości. Po co? A Ty twierdzisz, że tak ma być. Że kobieta ma się kolorować. Bzdura. Piękna kobieta jest piękną bez kredek.

Dokładnie, w sedno 👍👍👍

Teraz to patologiczne dziunie myślą, że mogą dyktować normy psychologii związków i moralności 🤦‍♀️😱

Mężczyzna

banita.

Dominujący
Ashley
Uspokój się. Jesteś na forum dyskusyjnym, a nie w składzie sędziowskim
I nie znieważaj uczestników tej dyskusji brzydkimi epitetami:)
A propos zdrady, chociaż w innym kontekscie - jakim epitetem nazwałabyś kobietę, która prywatna korespondencję publikuje na publicznym forum?
Zanim zaczniesz miotać kamienie, obejrzyj swoje dłonie...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

banita.

Dominujący
Ashley
Uspokój się. Jesteś na forum dyskusyjnym, a nie w składzie sędziowskim
I nie znieważaj uczestników tej dyskusji brzydkimi epitetami:)
A propos zdrady, chociaż w innym kontekscie - jakim epitetem nazwałabyś kobietę, która prywatna korespondencję publikuje na publicznym forum?
Zanim zaczniesz miotać kamienie, obejrzyj swoje dłonie...
Sorry ale usunięto post do którego sie odniosłem, swój zgłosiłem do usunięcia, a to może potrwać
Mam nadzieję, że moderacja sprawę wyczyści:)

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman

I tu masz rację. Wejdź na forum rozwodnikow 70% wlasnie to potwierdza... tylko jesli idziemy zgodnie z naturą... to co mowi natura w przypadku facetow ?

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Myśli o zdradzie ( bez względu na płeć) pojawiają się zazwyczaj w momencie jakiegoś kryzysu ( powiedzmy, że to umowne pojęcie) w związku. Warto jednak powiedzieć sobie prawdę prosto w oczy, zdrada (jaka by niebyła) nie jest przyczyną tego, że coś w związku nie gra, a skutkiem tego, że coś nie gra. ☝️
Często nie dbamy o związek, o partnera/kę, o komunikację, jesteśmy w tym bardzo niechlujni, sami się zabagniamy w przeróżnych sytuacjach, aż dochodzimy do wniosku, że łatwiej nam będzie z kimś nowym niż próbować przekopać się przez setki zaniedbań, żeby naprawić coś co już mamy i właśnie wtedy najczęściej zdradzamy. Czyli poniekąd z lenistwa 😂. Ludzie zapominają, że miłość i związek się robi ciężką pracą, a nie dostaje w przesyłce kurierskiej DHL-em z Temu.