Ja około 10 lat, nic nie myśleć, to jest normalną rzeczą, że takie "maluchy" już się masturbują. Tego nie wyłączysz pilotem od telewizora, to jest już wiek gdy się odczuwa potrzebę robienia sobie dobrze i już należałoby rozmawiać z takimi ludźmi o tych sprawach.Ile mieliscie lat jak sie zaczeliscie masturbować, bo ostatnio nakryłam mojego 8 letniego brata i nie wiem co mam myśleć. Ja dowiedziałam się o tym jak miałam 13 lat, ale nie umiałam tego zrobic, dopiero potem mi wyszło czyli około 14-15 lat. A wy?
Ile mieliscie lat jak sie zaczeliscie masturbować, bo ostatnio nakryłam mojego 8 letniego brata i nie wiem co mam myśleć. Ja dowiedziałam się o tym jak miałam 13 lat, ale nie umiałam tego zrobic, dopiero potem mi wyszło czyli około 14-15 lat. A wy?
Ja zacząłem jak miałem 13 lat wtedy podglądałem starszą siostrę w toalecie
Dlaczego niestety?Niestety w szkole podstawowej, w 6, 7 lub 8 klasie.
Onanizm nie jest powodem do dumy.Dlaczego niestety?
Naturalna sprawa odkrywanie swojego ciała itpOnanizm nie jest powodem do dumy.
Tak samo powodem do dumy nie jest wypijanie czterech piwek po pracy. To też jest używka, która w Polsce jest nadużywana.Onanizm nie jest powodem do dumy.
Od wielu lat nie piję alkoholu, nigdy go nie nadużywałem, więc nie mogę się wypowiedzieć w tym przedmiocie. Mam za to powód do wstydu - dopuszczałem się onanizmu.Tak samo powodem do dumy nie jest wypijanie czterech piwek po pracy. To też jest używka, która w Polsce jest nadużywana.
Pokaż mi faceta, który się tego nie dopuszczał... Hormony buzują, seksu mieć nie można - to co robić? Onanizm to ratunek!Od wielu lat nie piję alkoholu, nigdy go nie nadużywałem, więc nie mogę się wypowiedzieć w tym przedmiocie. Mam za to powód do wstydu - dopuszczałem się onanizmu.