• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie macie kutasy??

Mężczyzna

kyiubi

Nowicjusz
Ja mam 20 a jak bardzo sie podniece i nie dale mu ulgi to i 22 grobosci nie mierzylem ale jak ogorek szklarniowy i koncowke zakrzywiona do gory 😇😇zawsze dokladnie wygolony (moze jakas pani sie zainteresuje albo znajomy 😜)

Mężczyzna

kyiubi

Nowicjusz
20240320_1855032.jpg

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Witam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
Kolega ma na czole jak poroże i może się pochwalić szkoda że tylko tym bo muz.....

Mężczyzna

Masażysta69xxx

Cichy Podglądacz
Wcale się Tobie autorko nie dziwię :) Polecam z całego serca forumową galerię kutasów. Masz tam różne okazy Polaków. Są i giganty i średniaki i maluchy. Ciesz się hojnie obdarzonym gabarytem męża, 20cm- 20+ cm to już kutas gigant. 18-19cm jak dla mnie idealny średniak. 15cm przeciętna krajowa, poniżej 15cm maluch.
Ja mam 19,5 🔥