Hehe znam to. Często jakiejś kłótni kiedy w nią wchodzę mówi że mam szczęście że mam takiego kutasaKocham kocham meza, a jak jest klutnia to jego kutas ma ksywke rozjemca
Ostatnia edycja:
Hehe znam to. Często jakiejś kłótni kiedy w nią wchodzę mówi że mam szczęście że mam takiego kutasaKocham kocham meza, a jak jest klutnia to jego kutas ma ksywke rozjemca
Lepiej będzie pokazaćWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
Takiego to ja zonie dildosa kupilem duzego a sam mam 18 cm i zone nie raz moje 18 cm zabolalo wiec sadze ze sredni najlepszy bo tedildo prez rok uzyla dwa razy bo za duzy i boliWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
Niech ktoś chętny dołączy do mnie... Niedługo wytrysnęWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
11 cm, ale żywotnyWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)
Już to wykorzystywałem, ale chyba nie na tym forum
Myślę, że idealnie pasuje do tematu![]()
No raczej nie na tymJuż to wykorzystywałem, ale chyba nie na tym forum![]()
Nie na tym, nie na tymNo raczej nie na tym![]()
Ktoś już to dawał, bo przeszło oczywiście bokiem ja dorwałemJuż to wykorzystywałem, ale chyba nie na tym forum![]()
Możliwe, że ja w tym temacie kutasowym, zdjęciowymKtoś już to dawał, bo przeszło oczywiście bokiem ja dorwałem
No cóż, tak to jest - to się nazywa „jedność jaźni”Możliwe, że ja w tym temacie kutasowym, zdjęciowym![]()
Próbuję i próbuję, ale nie wiem jak skończyć te 3 literyChu....... się nazywa![]()
owoPróbuję i próbuję, ale nie wiem jak skończyć te 3 litery![]()
Teraz można - jowoKurde, jak koło fortunyowo czy jowo?
![]()
Ja mam 17/18 cm ale jest w objętości gruby i kobiety nigdy nie narzekały na niegoWitam, chciala bym zapytac jakie macie kutasy?? I czy dla was sa duze czy uwazacie ze sa srednie. Poniewaz moj maz ma 21 /22cm grubego i zylastego no i 17cm obwodu, a on uwaza go za przecietniaka....a ja poprostu az wariuje na jego punkcie(kutasa)