Nie ma ważniejszego wymiaru u facetaTo jest niesamowite ile mężczyźni przykładają wagi i poświęcają czasu na rozmyślanie o tych centymetrach
Nie ma ważniejszego wymiaru u facetaTo jest niesamowite ile mężczyźni przykładają wagi i poświęcają czasu na rozmyślanie o tych centymetrach
No zaczynam to pojmować, ale ja lubię tych co mówią, że nie czuli potrzeby mierzenia i w sumie to jest ok. Bo to i budujesz tajemnicę i ja nie wyobrażam sobie tego gościa z miarką przy fiucie.Nie ma ważniejszego wymiaru u faceta
Nigdy nie mierzylem swojegoNo zaczynam to pojmować, ale ja lubię tych co mówią, że nie czuli potrzeby mierzenia i w sumie to jest ok. Bo to i budujesz tajemnicę i ja nie wyobrażam sobie tego gościa z miarką przy fiucie.
Wiem, że czasem trzeba, jak się ma szerokiego to warto dobrać dobrze prezerwatywę. Jednak co to za różnica tak na serio czy tam będzie te 15-16 czy wciągniesz brzuch, naciągniesz go i wyjdzie te 17 cm.
Żeby dobrać odpowiednią prezerwatywę, dbajmy o wygodę i bezpieczeństwo.Nie przyszłoby mi do głowy mierzyć. Bo jakie to właściwie ma znaczenie?
Bodaj w szóstej klasie podstawówki jeden koleś spytał mnie "Mierzyłeś kiedyś swojego...?", na co zdębiałem. Skąd taki pomysł u niektórych, to nie wiem.
Ale to co idziesz do apteki, rossmana,kiosku,Żeby dobrać odpowiednią prezerwatywę, dbajmy o wygodę i bezpieczeństwo.
Myślę że po prostu mówisz skyny largeAle to co idziesz do apteki, rossmana,kiosku,
Przepraszam poproszę prezerwatywę na 18cm?
To chyba chodzi o obwód większy od standardowego. Że też ja wiem takie rzeczyAle to co idziesz do apteki, rossmana,kiosku,
A myślisz że jak ktoś ma poniżej 15 to wchodzi i prosi small sizeMyślę że po prostu mówisz skyny large
Trzeba iść do rossmanna czy jakiegoś większego sklepu, popatrzeć na opakowania, przyjrzeć się i na przyszłość każdy będzie wiedziałA myślisz że jak ktoś ma poniżej 15 to wchodzi i prosi small size
Prosi zwykleA myślisz że jak ktoś ma poniżej 15 to wchodzi i prosi small size
a tak poważnie kto dzisiaj kupuje gumki w aptece ?Prosi zwykle
Nie wiema tak poważnie kto dzisiaj kupuje gumki w aptece ?
Chyba już nikt. To tak samo jak bym poszedł do rossmana po wibrator lub masturbator i poszedł z tym do kasjerki. Już widzę jej spojrzenie 🫣Nie wiem
Jest napisany przy wszystkich rozmiar, w [mm], więc znając obwód wiesz, który rozmiar najlepiej pasuje. Tutaj masz tabelkę: https://gemini.pl/poradnik/artykul/rozmiary-prezerwatyw-jak-dobrac-odpowiedni/Ale to co idziesz do apteki, rossmana,kiosku,
Polecam MySize największy wybór rozmiarów mają.Przecież są rózne rozmiarówki prezerwatyw
Tak, znam, korzystałem kiedyśPolecam MySize największy wybór rozmiarów mają.
Mądrość i doświadczenie życiowe przez Ciebie przemawiaTo chyba chodzi o obwód większy od standardowego. Że też ja wiem takie rzeczy
No w sumie tak, chyba mi kiedyś coś o tym mówiłeśMądrość i doświadczenie życiowe przez Ciebie przemawia