• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie kobiety najbardziej Wam się podobają? (wiek)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Oczywiście, że źle o mnie świadczy bo należę do patologicznej części gorszego sortu. Po tej burzy zmieniłeś zdanie, ale i tak pewnie fantazjujesz o 15 latce, która ściąga ci spodnie i niewinnie obciąga kutasa...

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
Oczywiście, że źle o mnie świadczy bo należę do patologicznej części gorszego sortu. Po tej burzy zmieniłeś zdanie, ale i tak pewnie fantazjujesz o 15 latce, która ściąga ci spodnie i niewinnie obciąga kutasa...
Pewnie to jutro będzie środa

- - - Zaktualizowano - - -

Oczywiście, że źle o mnie świadczy bo należę do patologicznej części gorszego sortu.

A poza tym nie mówiłem nic o twojej rzekomej patologii. Chlapnąłem z tą dolną granicą wieku, później szczerze żałowałem za grzechy i przeprosiłem. Nie ciągnijmy już tego dalej...

Ostatnia edycja:

przedwczesnywytrysk

Cichy Podglądacz
Nie o wiek chodzi a o temperament..... Może być młodsza lub starsza ważne żeby potrafiła sprawić żebym nie myślał o niczym więcej tylko o jej gorącej i mokrej cipce :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry