Jak znajdzie się kilku konkretnych i bardzo napalonych panów co mnie przygarną na kilka dni to czemu nieTo akurat do zrobienia![]()
Jak znajdzie się kilku konkretnych i bardzo napalonych panów co mnie przygarną na kilka dni to czemu nieTo akurat do zrobienia![]()
Ha, jak znam te forum, to napalonych jest tu po korek. Konkretnych ze świecą szukajJak znajdzie się kilku konkretnych i bardzo napalonych panów co mnie przygarną na kilka dni to czemu nie
Dobry pomysł na 4 część Hangover .Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
A pozniej ustal terminy, miejsce itp itd. Syzyfowa pracaHa, jak znam te forum, to napalonych jest tu po korek. Konkretnych ze świecą szukaj![]()
Przekonałam się o tym, szkoda czasu i kilometrówHa, jak znam te forum, to napalonych jest tu po korek. Konkretnych ze świecą szukaj![]()
OpowiadajPrzekonałam się o tym, szkoda czasu i kilometrów
Co tu opowiadać, miałam się spotkać z kolegą tu poznanym. Przyjechałam w umówione miejsce i tyle. Nie przyszedłOpowiadaj![]()
Też to przerobiłem co prawda nie osoba z forum tylko z innego portalu .Co tu opowiadać, miałam się spotkać z kolegą tu poznanym. Przyjechałam w umówione miejsce i tyle. Nie przyszedł
Nie ukrywam że bylamTeż to przerobiłem co prawda nie osoba z forum tylko z innego portalu .
Nie ukrywam że bylam
Napalona i liczyłam na coś a tu taka sytuacja. No nic mała wycieczka nie zaszkodzi
To troszeczkę lipa w takiej sytuacji. Może drugim razem się uda. Ja kiedyś spotkałem zupełnie przypadkowo z koleżanką poszliśmy na Piwko potem na spacer usiedliśmy nad wodą i niewiadomo z kad zaczęliśmy się miziac.Nie ukrywam że bylam
Napalona i liczyłam na coś a tu taka sytuacja. No nic mała wycieczka nie zaszkodzi
Byłaś napalona bardziej na bzykanko czy na jakieś mizianko.Nie ukrywam że bylam
U mnie nie ma drugiej szansy, jeżeli ktoś mnie w konia robi to żegnam takiego kolegę.To troszeczkę lipa w takiej sytuacji. Może drugim razem się uda. Ja kiedyś spotkałem zupełnie przypadkowo z koleżanką poszliśmy na Piwko potem na spacer usiedliśmy nad wodą i niewiadomo z kad zaczęliśmy się miziac.
To akurat zrozumiałe. Masz dowód pewnie nie pierwszy że więcej tutaj bajkopisarzy niż uczciwychU mnie nie ma drugiej szansy, jeżeli ktoś mnie w konia robi to żegnam takiego kolegę.
Prawda...Do tych najbardziej brudnych i tak nikt się. Nie przyzna.
Jeżeli proponują to w czym problem?Miałem brudne myśli o koledze i jego żonie, na przykład że proponują mi żebym był kamerzystą podczas ich igraszekchętnie bym popatrzył na żywo jak się bzykają
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 0 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |