• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie były wasze najbardziej ,,brudne'' myśli?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jestem mocno otwartą osobą i dużo mówię wprost co mnie kręci, ale to co najmocniejsze czy nawet czasem krępujące to wie tylko jedna osoba. Bardzo to wyzwalające, mieć takiego kogoś kto nie oceni, a jeszcze nawet okazuje się, że ma tak jak ja. Ale i tak trochę trwało zanim się otworzyłam tak totalnie i do końca.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A dlaczego zakładasz że karalnych?
Za samo myślenie nie wsadzają - chyba że już myślozbrodnie są wpisane do Twojego kodeksu
Hehe, kiedyś napisałem swoje "brudne myśli" i admin usunął, bo "przesadzam". A nie było tam nic np. związanego z pedofilią czy coś takiego.
Więc myślenie karalne nie jest, ale "nie wolno".

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

wretis7

Seks Praktykant
Z moich brudnych
Poznaję swoją Hot Wife tak ok 10 lat młodszą czyli ok 37-38 lat
moja Pani a dwie córeczki 18-19 lat
Wszystkie trzy są niewyżytymi nimfomankami lubią luksus pieniążki i wielkie najlepiej czarne kutasy
Od rana wulgarnie prowokująco ubrane skórzane satynowe lateksowe sukienki spódniczkii gorsety niebotyczne dziwkarskie koturny itd itd a ja muszę usługiwać wszystkim trzem i wylizywać Ich cipki ze spermy Ich gahów