• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie były wasze najbardziej ,,brudne'' myśli?

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Jedna jest tak że moja dziewczyna non stop się puszcza, rżnie i obciąga komu popadnie. A jak wraca do domu to czuje od niej spermę z ust, widzę że ma zruchaną cipę ale wszystkiemu zaprzecza

A druga jest taka że chciałbym być ubrany w damskie ciuchy i żeby kilku facetów na mnie szczało, ruchało mnie w dupę i usta i spuszczało się na mnie gdzie popadnie

Mężczyzna

diabeł28

Cichy Podglądacz
Strasznie mnie kiedyś podniecała mama mojego kolegi. Najbardziej mnie podniecało to , że ona o tym wie i troszkę się jej to nawet podoba
Podglądałem ją , kradłem jej majteczki z prania i masturbowałem się wąchając je
Uwielbiałem chodzić przy niej w bardzo obcisłych spodenkach , żeby widziała doskonale moje młodzieńcze podniecenie
Cudownie sterczący namiot :)
Czasem , szczególnie kiedy była np troszkę pijana , niby przypadkiem ocierałem się o nią , przechodząc blisko niej , lub nawet próbowałem ją obmacywać
U mnie też mama kolegi na którą wcześniej nie zwracałem dużo uwagi aż do momentu gdy rozłożyli basen. Od tego momentu codziennie przez całe Wakacje widziałam ja w bikini, w staniku i stringach lub czasem nawet w stringach i koszulce bez stanika.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Mam kumpla, on ma dziewczynę i obydwoje mają bzika na punkcie siłowni i są w świetnej formie fizycznej, często fantazjuje o tym że mieszkam z nimi i jestem ich seksualnym niewolnikiem, spełniam ich wszystkie seksualne zachcianki 😜

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mam kumpla, on ma dziewczynę i obydwoje mają bzika na punkcie siłowni i są w świetnej formie fizycznej, często fantazjuje o tym że mieszkam z nimi i jestem ich seksualnym niewolnikiem, spełniam ich wszystkie seksualne zachcianki 😜
A jakie zachcianki seksualne wobec Ciebie mógłby mieć ten kumpel, jeśli nie jest on gejem?

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Inna moja fantazja jest taka, że wstaję rano, kumpel już dawno w pracy, jego dziewczyna wychodzi naga z prysznica, kładzie ręcznik na łóżku i pokazuje palcem na mnie, ona w tym momencie siada na łóżku i rozchyla nogi i mówi do mnie liż, potrzebuję orgazmu przed pracą, a ja jak posłuszny piesek jestem na kolanach i między jej nogami i robię jej minetę, takie klimaty są w moich fantazjach o nich, jestem ich seksualnym niewolnikiem i wykonuje ich wszystkie rozkazy 😜 obydwoje korzystają moich usług, czasami oboje na raz ;)