Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Wczoraj się urodziliście? To jest internet, tutaj przy klawiaturze każdy jeden to jebaka który żadnej nie odpuści, a jak przychodzi do konkretów to uciekają.
To troszeczkę lipa w takiej sytuacji. Może drugim razem się uda. Ja kiedyś spotkałem zupełnie przypadkowo z koleżanką poszliśmy na Piwko potem na spacer usiedliśmy nad wodą i niewiadomo z kad zaczęliśmy się miziac.
To troszeczkę lipa w takiej sytuacji. Może drugim razem się uda. Ja kiedyś spotkałem zupełnie przypadkowo z koleżanką poszliśmy na Piwko potem na spacer usiedliśmy nad wodą i niewiadomo z kad zaczęliśmy się miziac.
Miałem brudne myśli o koledze i jego żonie, na przykład że proponują mi żebym był kamerzystą podczas ich igraszek chętnie bym popatrzył na żywo jak się bzykają
Miałem brudne myśli o koledze i jego żonie, na przykład że proponują mi żebym był kamerzystą podczas ich igraszek chętnie bym popatrzył na żywo jak się bzykają
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.