Masz na myśli aspekt zoofilii ?Mi się marzy zwalenie konia dla konia![]()
nie dołączyłbyś do nich?Odałbym żonę komuś do pożądnego zerżnieciaale byłbym świadkiem
O, to, to! Bingo! Mam takie samo podejście. Mam bardzo brudne myśli co bym zrobiła, jak, gdzie, kiedy, z kim dokładnie, z którym samcem/ samcami. Oraz też bardzo wiele innych myśli, pomysłów i potrzeb które skrywam ale życie jest jedno a ja je będe realizować, stopniowo, kroo po kroku, rozkładając je w czasieNajbardziej brudnymi myślami to ja raczej się nie powinienem dzielić![]()
Witaj w klubieJa lubię pisać o moich fantazjach, jestem ekshibicjonistą słownym i nie tylko![]()
Wow!!!Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Coś CUDOWNEGO!!!Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Oj chciał bym być na tym telefonieJa pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
BOGINI nie Kobieta Chcę Pragnętaka ŻonęJa pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Chciałabym być niewolnicą seksualną która musi spełniać wszystkie zachcianki swoich Panów
To akurat do zrobieniaChciałabym być niewolnicą seksualną która musi spełniać wszystkie zachcianki swoich Panów
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Na jakie części ciała lubicie jak się facet wam spuszcza? | Fetysze i perwersje | 27 | |
T | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 10 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 153 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 12 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 |