• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie były wasze najbardziej ,,brudne'' myśli?

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Najbardziej brudnymi myślami to ja raczej się nie powinienem dzielić 😎👹
O, to, to! Bingo! Mam takie samo podejście. Mam bardzo brudne myśli co bym zrobiła, jak, gdzie, kiedy, z kim dokładnie, z którym samcem/ samcami. Oraz też bardzo wiele innych myśli, pomysłów i potrzeb które skrywam ale życie jest jedno a ja je będe realizować, stopniowo, kroo po kroku, rozkładając je w czasie :) ;)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Fantazjuje często o tym że jestem niewolnikiem bi mojego kolegi i jego dziewczyny :devilish:

Mam na przykład taką fantazję że wyjechaliśmy za granicę do pracy, jesteśmy we trójkę na mieszkaniu, ja z jakiegoś powodu straciłem pracę i nie jestem w stanie się dokładać do rachunków i przy jakimś weekendzie pod wpływem alkoholu dostaje od nich propozycje że nie muszę się dokładać do rachunków ale w zamian za to muszę sprzątać, gotować i spełniać każdą ich zachciankę seksualną bo dziewczyna kumpla zawsze marzyła o tym żeby zdominować faceta, a kumpel zawsze chciał spróbować coś z facetem ;)
Różne mam związane z tym fantazje, na przykład kumpel wraca z pracy, wchodzi do kuchni, a ja tam myje naczynia, a on bez żadnego słowa odsuwa rozporek i pokazuje palcem na swoje krocze a ja posłusznie klękam przed nim i robię mu dobrze :)
Kolejna fantazja jest taka że kumpel jest w pracy a ja w mieszkaniu z jego dziewczyną, ona wychodzi naga z prysznica kładzie ręcznik na łóżku i na nim siada rozkładając nogi i pokazuje palcem na swoją cipke i mówi do mnie liż, a ja posłusznie klękam między jej nogami i robię jej dobrze językiem :)

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Niedawno nawet ogladalem brudny filmik na yt. Jak sobie przypomne to do teraz ciarkimnie przechodza. Facet zmienial olej w samochodzie a to co mu sie rozlalo na podloge i stol w garazu wytarl bialymi, swiezymi recznikami...
Normalnie patologia! 🫣🫣🫣

Mężczyzna

wretis7

Seks Praktykant
Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Ja pijana na imprezie, gdzie urywa mi się film i budząca się nago sama w jakimś hotelu cała w spermie. A z boku lezy mój telefon z nagraniem co przez kilka godzin działo się z moim ciałem.
Coś CUDOWNEGO!!!:love:Kobieta marzenie:love::devilish:(y)

Mężczyzna

wretis7

Seks Praktykant
wiem że to co naposze to utopia
ale kto wie....
moje marzenie
W naszym kraju jest coraz więcej czarnoskórych...my biali mężczyzni stajemy się rogaczami nasze białe żony i Córki robią z nas białych cuckoldów rogaczy i kurwią się tylko z czarnymi z dużymi kutasami najlepiej dwumetrowymi muskularnymi typami spod ciemnej gwiazdy
biały mężczyzna ma prawo spłodzić syna i córkę i koniec Syn jest od dzieciaka wychowywany na niewolnika na cuckolda na podnóżka swojej Siostry Córka na Królowa na Dame na Panią i Dziwkę BBC tak jak Mama i tak z pokolenia na pokolenie biali rogacze do roboty i zapierdalania na swoje białe królowe i Byków BBC pragnące luksusu i Kurewstwa OOOO TAK!!!