• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie były wasze najbardziej ,,brudne'' myśli?

Mężczyzna

wretis7

Seks Praktykant
Z moich brudnych
Poznaję swoją Hot Wife tak ok 10 lat młodszą czyli ok 37-38 lat
moja Pani a dwie córeczki 18-19 lat
Wszystkie trzy są niewyżytymi nimfomankami lubią luksus pieniążki i wielkie najlepiej czarne kutasy
Od rana wulgarnie prowokująco ubrane skórzane satynowe lateksowe sukienki spódniczkii gorsety niebotyczne dziwkarskie koturny itd itd a ja muszę usługiwać wszystkim trzem i wylizywać Ich cipki ze spermy Ich gahów

Kobieta

Cassie

Cichy Podglądacz
Co do myśli, to może kiedyś się wypowiem, ale wydaje mi się, że spełniłam wczoraj czyjąś fantazję?
Mianowicie obciągnęłam samej robiąc dwójkę po analu (w łazience żeby była jasność) (i już umytego 😂)

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Głupio mi ale miałam takie o szwagrze, bo był 1 miesiąc w tym samym domu co ja (a w moim domu to nie ma w ogóle facetów od 2008 roku) no i mogłam obserwować każdy jego ruch i patrzeć jak się zachowuje (napisałam nawet dla siebie opowiadanie)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Dziś miałem myśl, że już po wgnieceniu Putina w ziemię zwycięzcy ukraińscy kombatanci uczestniczą w zabawie grupowej z afrykańskimi pięknościami i Ukrainkami. Oczywiście na polskiej prowincji, a Polka sprząta mieszkanie po tej upojnej zabawie. Wyrzuca niedopałki, kondomy, czyści podłogę z nasienia, znosi butelki po alkoholu do kosza.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Co do myśli, to może kiedyś się wypowiem, ale wydaje mi się, że spełniłam wczoraj czyjąś fantazję?
Mianowicie obciągnęłam samej robiąc dwójkę po analu (w łazience żeby była jasność) (i już umytego 😂)
Brawa za podzielność uwagi i umiejętność skupienia :D

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Szwagierka. Co by nie mówić, no podoba mi się i mam wrażenie, że ona też coś we mnie widzi. A ta brudna myślą nie było to, aby z nią się zabawić, a to aby dołączyła do nas.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Szwagierka. Co by nie mówić, no podoba mi się i mam wrażenie, że ona też coś we mnie widzi. A ta brudna myślą nie było to, aby z nią się zabawić, a to aby dołączyła do nas.
Ja mam fantazje w drugą stronę. Szwagier podgląda albo ogląda zdjęcia mojej Żony 😊. Na jedno wychodzi, zmienia się tylko punkt patrzenia