Twój przyjaciel ze swoją matką?mój przyjaciel z jednego bloku sypią z Matką, to efekt tego że ojciec od trzech lat jest sparaliżowany
Twój przyjaciel ze swoją matką?mój przyjaciel z jednego bloku sypią z Matką, to efekt tego że ojciec od trzech lat jest sparaliżowany
Wtedy to na pewno by mi stanął hahaNo to zażartuj, że leginsy najlepiej wyglądają w komplecie ze stringami .
Nawet nigdy bym nie przepuszczał ze będę miał taką sytuacjęMieć matkę i córkę w tej samej jakości, zazdroscic szczęsciarzowi
nie było tematu zazdrość pozostajePamiętaj że ostrożność to podstawa a znam się na tym pracuje w straży granicznej i wiem co znaczy ostrożność
Cześć. Przerabiałem temat kolego gdy mieszkałem z narzeczoną i jej rodzicami. Nie ma nic prostszego. Moja przyszła teściowa była pracowitą kobietą ale czasem potrzebowała męskiej pomocy. Teściu już na kręgosłup narzekał więc ja czasami jej pomagałem. Wspólna praca przerodziła się we flirt, aż kiedyś zacząłem się dobierać do niej. Zaryzykowałem i opłaciło się. Pierwszy raz to był szybki numerek i przerwany z resztą przez jej wnuka , a mojego pasierba. Następnie już oficjalnie organizowaliśmy czas tak by chociaż raz na tydzień można było się oddać rozkoszy. A do akcji przystapillem gdy mówiła że mąż już nie daje rady bo zdrowie nie pozwala, chodziło jej o pracę porządkowe rzecz jasna. Ja wtedy do niej z tekstem " a z tymi sprawami daje radę?" i uśmiechnąłem się. Ona do mnie bezpośrednio że już nie pamięta kiedy ostatnio kochała się. Więc ja poszedłem vabank wtedy: i mówię że jeśli ma ochotę to zawsze może liczyć na moją pomóc. I od słowa do słowa z bajeru przeszedłem w czyny. Ówczesna teściowa miała figurę bardzo zgrabną i twarz też jeszcze nie pomarszczoną, była wtedy jakoś po 50 , a teściu 10 lat starszy więc... Zawsze lubiłem bezinteresownie pomagać ludziom. Prawdopodobnie do dziś dnia nikt o tym nie wie, że za dnia obrabiałem mamusie, a w nocy córusię. W między czasie od czasu do czasu z teściem flaszkę obaliliśmy. Nikt mi tego nie odbierze, zięciem byłem doskonałym.Witam. Mieszka z nami teściowa od ok 2 lat . 57 lat zgrabna . Ogromne piersci , okrągły tylek. Po rozwodzie od 14 lat . Chodzi po domu bez stanika a ja nie mogę się opanować żeby nie zerkać. Mam wrażenie że to robi celowo . Mam na nią po prostu ochote . Jakby ja podejść. Jakieś pomysły
Po tym już wiem, że to jednak fantazja i walisz konia piszącProblem w tym że żona cały czas w domu jest . Rzadko wybywa i to na krótko . Ale pomysł niezły. Ja jej niechcący weszlem 2 razy . Zamurowało mnie . Patrzyłem na nią od góry do dołu a ona nic . Tylko lekki usmieszek
Za włosy i do jaskini,Witam. Mieszka z nami teściowa od ok 2 lat . 57 lat zgrabna . Ogromne piersci , okrągły tylek. Po rozwodzie od 14 lat . Chodzi po domu bez stanika a ja nie mogę się opanować żeby nie zerkać. Mam wrażenie że to robi celowo . Mam na nią po prostu ochote . Jakby ja podejść. Jakieś pomysły
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jak szybko się nawilża? | Seks | 2 | |
K | Jak to jest ze starszą? | Seks | 4 | |
P | Pas cnoty, jak długo nosicie? | Fetysze i perwersje | 10 | |
G | Jak długo uprawiacie seks? | Porady seksualne | 40 | |
D | Jak zaakceptować małego penisa | Porady seksualne | 30 |