• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wyglądały wasze pierwsze razy?

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Chciałabym, żebyście opisali jak doszło do tego że "zaliczyliście" pierwszy raz, jakie były okoliczności itp. 😀

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Chciałabym, żebyście opisali jak doszło do tego że "zaliczyliście" pierwszy raz, jakie były okoliczności itp. 😀
Było kilka radnek , na których planowałem pierwszy seks, laski cudowne, elokwentne, bardzo inteligentne, były wspólne długie rozmowy, gadka się kleiła, ogólnie cudne randki, tylko że:

Pierwsza przyjechała Audi
Druga przyjechała uberem
Trzecia jak już miało dojść do zbliżenia, powiedziała, że nie lubi marki BMW to ją wyjebalem ze znajomych na Facebooku i zablokowałem w telefonie.
Dopiero na czwartej randce, może kobieta nieurodzajna, z urodą na bakier, co drugie słowo na k.... , ale przyjechała BMW serii 3 w budzie E-36 z nakleja na klapie mpawer, z takim wielkim parapetem na tylnej klapie i kręcącymi się kołpakami na felgach i strzelił mnie piorun z nieba i od razu wiedziałem, że to ta jedyna z którą musi być mój pierwszy raz.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Było kilka radnek , na których planowałem pierwszy seks, laski cudowne, elokwentne, bardzo inteligentne, były wspólne długie rozmowy, gadka się kleiła, ogólnie cudne randki, tylko że:

Pierwsza przyjechała Audi
Druga przyjechała uberem
Trzecia jak już miało dojść do zbliżenia, powiedziała, że nie lubi marki BMW to ją wyjebalem ze znajomych na Facebooku i zablokowałem w telefonie.
Dopiero na czwartej randce, może kobieta nieurodzajna, z urodą na bakier, co drugie słowo na k.... , ale przyjechała BMW serii 3 w budzie E-36 z nakleja na klapie mpawer, z takim wielkim parapetem na tylnej klapie i kręcącymi się kołpakami na felgach i strzelił mnie piorun z nieba i od razu wiedziałem, że to ta jedyna z którą musi być mój pierwszy raz.
I lubiała wypić i była przy tym paląca?
Seba to Ty?

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
2005 rok, oboje niedoświadczeni, zestresowani. Mieszkaliśmy daleko od siebie, więc trzeba było wynająć hotel. Próbowaliśmy przez tydzień i albo nie mogłem założyć gumki, albo nie mogłem włożyć, bo dziewczyna się "zamknęła" ze stresu, albo przed samym wejściem ja się stresowałem i mi opadał i nie dało się trafić takim miękiszonem. Po tygodniu prób jak już byliśmy zrezygnowani i zamiast pełnej koncentracji spróbowaliśmy to zrobić na luzie, udało się. Strzeliłem po około 30 sekundach.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Ohhh, kiedy to było 🤔. Na studia wyjechałem zupełnie do obcego miasta. Co weekend wracałem do domu pociągiem i jednego razu spotkałem w nim niesamowitą dziewczynę, szaloną i nieziemsko piękną. Jakoś po wymianie kilku zdań już wymieniliśmy się numerami naszych pierwszych telefonów. Ja wynajmowałem tylko pokój i jednego razu niespodziewanie mnie odwiedziła. Po krótkiej rozmowie już nasze usta były zajęte zupełnie czymś innym. Do dzisiaj pamiętam jak mnie zapytała czy mam prezerwatywy, i tu się zawiesiłem na chwilę, kompletnie nie byłem na to przygotowany. Migiem skończyłem do sklepu po gumki🙂. Od samych dotyków i całowania zauważyłem jak przeżyła orgazm a ja dosłownie po założeniu gumy doszedłem 🤦

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Byliśmy razem około 8-10 miesięcy, rodzice wyjechali z siostrą na wakacje.
Przyjechała do mnie. Planowaliśmy początkowo nasz pierwszy raz w sylwestra (oboje nie mieliśmy praktycznego doświadczenia), ale po namyśle, uznaliśmy, że dobrze będzie wykorzystać okazję i zdobyć doświadczenie przed Sylwestrem. Skończyło się na rozłożonej sofie w salonie. Było trochę dziwnie, bo człowiek bardziej skupiał się na ruszaniu biodrami przód-tył, niż na uczuciach czy wszystkich emocjach, które towarzyszą za kolejnymi razami, gdy już "automatyka" się wypracuje.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry