• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak wyglądały wasze pierwsze razy?

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Chciałabym, żebyście opisali jak doszło do tego że "zaliczyliście" pierwszy raz, jakie były okoliczności itp. 😀

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Chciałabym, żebyście opisali jak doszło do tego że "zaliczyliście" pierwszy raz, jakie były okoliczności itp. 😀
Było kilka radnek , na których planowałem pierwszy seks, laski cudowne, elokwentne, bardzo inteligentne, były wspólne długie rozmowy, gadka się kleiła, ogólnie cudne randki, tylko że:

Pierwsza przyjechała Audi
Druga przyjechała uberem
Trzecia jak już miało dojść do zbliżenia, powiedziała, że nie lubi marki BMW to ją wyjebalem ze znajomych na Facebooku i zablokowałem w telefonie.
Dopiero na czwartej randce, może kobieta nieurodzajna, z urodą na bakier, co drugie słowo na k.... , ale przyjechała BMW serii 3 w budzie E-36 z nakleja na klapie mpawer, z takim wielkim parapetem na tylnej klapie i kręcącymi się kołpakami na felgach i strzelił mnie piorun z nieba i od razu wiedziałem, że to ta jedyna z którą musi być mój pierwszy raz.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Było kilka radnek , na których planowałem pierwszy seks, laski cudowne, elokwentne, bardzo inteligentne, były wspólne długie rozmowy, gadka się kleiła, ogólnie cudne randki, tylko że:

Pierwsza przyjechała Audi
Druga przyjechała uberem
Trzecia jak już miało dojść do zbliżenia, powiedziała, że nie lubi marki BMW to ją wyjebalem ze znajomych na Facebooku i zablokowałem w telefonie.
Dopiero na czwartej randce, może kobieta nieurodzajna, z urodą na bakier, co drugie słowo na k.... , ale przyjechała BMW serii 3 w budzie E-36 z nakleja na klapie mpawer, z takim wielkim parapetem na tylnej klapie i kręcącymi się kołpakami na felgach i strzelił mnie piorun z nieba i od razu wiedziałem, że to ta jedyna z którą musi być mój pierwszy raz.
I lubiała wypić i była przy tym paląca?
Seba to Ty?

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
2005 rok, oboje niedoświadczeni, zestresowani. Mieszkaliśmy daleko od siebie, więc trzeba było wynająć hotel. Próbowaliśmy przez tydzień i albo nie mogłem założyć gumki, albo nie mogłem włożyć, bo dziewczyna się "zamknęła" ze stresu, albo przed samym wejściem ja się stresowałem i mi opadał i nie dało się trafić takim miękiszonem. Po tygodniu prób jak już byliśmy zrezygnowani i zamiast pełnej koncentracji spróbowaliśmy to zrobić na luzie, udało się. Strzeliłem po około 30 sekundach.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Ohhh, kiedy to było 🤔. Na studia wyjechałem zupełnie do obcego miasta. Co weekend wracałem do domu pociągiem i jednego razu spotkałem w nim niesamowitą dziewczynę, szaloną i nieziemsko piękną. Jakoś po wymianie kilku zdań już wymieniliśmy się numerami naszych pierwszych telefonów. Ja wynajmowałem tylko pokój i jednego razu niespodziewanie mnie odwiedziła. Po krótkiej rozmowie już nasze usta były zajęte zupełnie czymś innym. Do dzisiaj pamiętam jak mnie zapytała czy mam prezerwatywy, i tu się zawiesiłem na chwilę, kompletnie nie byłem na to przygotowany. Migiem skończyłem do sklepu po gumki🙂. Od samych dotyków i całowania zauważyłem jak przeżyła orgazm a ja dosłownie po założeniu gumy doszedłem 🤦

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry