• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak wyglądały wasze pierwsze razy?

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Chociaż lekarz teoretycznie ma obowiązek poinformować o wszystkich opcjach, tych rzadszych jak np krążek też 👌 I niekoniecznie musi mieć złe intencje z tymi hormonami ale wiem o co Ci chodzi 😉

Antykoncepcja to dość obszerny temat i wymagałby poświęcenia kilku godzin, zrobienia przynajmniej kilku nierefundowanych badań i tak dalej i tak dalej. W przypadku hormonów mamy do tego masę przeciwwskazań, potencjalnych skutków ubocznych.

W praktyce - przychodzi panienka i mówi, że jej miso chce się z nią kochać, a ona się boi. Lekarz ma 10-15 minut na załatwienie pacjentki.

Ostatnia edycja:
Kobieta

małami09

Podrywacz
Wszyscy zaprzeczają czerpanie "wiedzy" z Wikipedii, ale też wszyscy się na nią powołują. Dziwne, nie? :cool:
Ja tam, odkąd widzę cytaty żywcem wyjęte z książek medycznych aż tak nie zaprzeczam, jest jedno ale - mam podłoże medyczne w głowie i mogę ocenić. Cóż, ty wybitnie nie jesteś związany z medycyną, to lepiej trzymaj się od tego z daleka, jeszcze sobie w głowie zamierzasz. A nie, too late, bardziej już się chyba nie da.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Żaden ogarnięty facet nie "trenuje" a tym bardziej nie "balansuje", po prostu kiedy jest czas wyjmuje. Resztą zajmuje się partnerka, lub własnoręcznie.
Mistrzostwo balansowania zostawmy mistrzom.
Czyli albo mistrz albo ogarnięty?
Współczuję Tobie ubogiego życia seksualnego. Ja potrafię kontrolować wytrysk. Tak długo jak chcę. A im dłużej tym większy orgazm na koniec.
No ale co kto lubi.

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
A potraficie też kontrolować emocje panienki, która leży pod wami i świadomie lub podświadomie boi się, że strzelicie?

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
A potraficie też kontrolować emocje panienki, która leży pod wami i świadomie lub podświadomie boi się, że strzelicie?
Jeżeli leży, to znaczy, że tego chce i chce tych emocji, i jest to zachowanie naturalne u sporej grupy młodych dziewczyn. Te co nie chcą stosują inne rozwiązania.

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Co do samych grudek uczono mnie że to jest nic innego jak pryszcz na penisie.
To Cię źle uczono - https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-4632.2004.02057.x , https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC5987947/ , czy chociażby pierwszy lepszy artykuł po polsku - https://diag.pl/pacjent/artykuly/grudki-perliste-co-to-jest-czy-powinienes-sie-martwic/
Gdzie tak edukują? Bo wygląda na to, że Wyższej Szkole Płaskoziemców lub podobnym tworze. Jeżeli naprawdę jesteś związany z medycyną, to lepiej się doedukuj, zamiast rozpowszechniać bzdury.

Podawano nam konkretne wyniki badań.
Bardzo chętnie się z nimi zapoznam, ale znając życie nie będziesz mieć żadnych dowodów na poparcie swoich słów.

Wystarczy porządnie o niego zadbac by grudki zniknęły.
Kolejna foliarska teoria warta tyle samo co "owłosienie intymne jest niehigieniczne" :ROFLMAO:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Powiem więcej. Na żadnej nie płacą i to nie tylko za erotyki. Trzeba wydać – wcześniej inwestując w to – później mieć nadzieję na zainteresowanie (zakup) czytelników i czekać, aż zacznie się zwracać wkład. Dopiero później można liczyć zarobek. )))
Normalnie - powyżej masz cytat z innego tematu :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry