Tak, chcę sprawdzić swoją siłę woli.Też robisz NNN?
Fajnie to dołączam się do rywalizacji.
Zapraszam do rywalizacji
Tak, chcę sprawdzić swoją siłę woli.Też robisz NNN?
Fajnie to dołączam się do rywalizacji.
Czyli ile czasu to jest?Ja wytrzymuję dokładnie do kolejnej
Pewno z tydzieńCzyli ile czasu to jest?
Jak niewyżyty to może i 30 minCzyli ile czasu to jest?
Albo ponad 20 razy sex miećCzytałem, że dla zdrowia (m.in. uniknięcia problemów z prostatą) należy mieć ok. 20 wytrysków w miesiącu, wychodzi więc że nie można się powstrzymywać dłużej niż dwa dni
Jak byłem badać jaja (co polecam każdemu rozsądnemu facetowi) to mi właśnie lekarz mówił, żeby normalnie walić często, bo to zdrowe a i tak rzadko mi się zdarzało nie zwalić w jakiś dzień.Czytałem, że dla zdrowia (m.in. uniknięcia problemów z prostatą) należy mieć ok. 20 wytrysków w miesiącu, wychodzi więc że nie można się powstrzymywać dłużej niż dwa dni
Widać mamy fanów statystyki.Kurcze, no nie wpadłem na to, żeby prowaszic statystyke swoich wytrysków. Chce i moge to tryskam. Nie będę prowadził kalendzrzyka wytrysków. Pomiary penisów, cipek. Zawody w czasie stosunku, to jest jakies po....ne
Ale czemu mieszać ją z seksem tylko? Dla wszystkiego fajnie mieć statystyki,więc dla seksu teżJakoś statystyka nie kojarzy mi sie ani z seksem, ani erotyką. chyba, że ktoś ją kocha. Wtedy uchylam majty z podziwem
To powód by jej nie lubić? Czy lubisz tylko "to co da Ci dupy"?A w ogóle........statystyka dupy ci nie da.........przepraszam
Ok, rozumiemWolę to co da....
Czyli statystycznie polowa z Was lubi dawanie dupy, a połowa dawanie wyników.Ok, rozumiem
A kto powiedział, że nie interesuje mnie "to ci daje dupy"? Ja tu widzę statystyczne nadużycie że strony kolegi.Czyli statystycznie polowa z Was lubi dawanie dupy, a połowa dawanie wyników.
Ale ogólnie to wyjebało Was z tematu
Chwila chwila to, że coś lubisz, nie oznacza, że nie lubisz czegoś innego. Lubienie statystyki nie wyklucza lubienia dawania dupyA kto powiedział, że nie interesuje mnie "to ci daje dupy"? Ja tu widzę statystyczne nadużycie że strony kolegi.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
PANIE ile wytrzymujecie bez masturbacji? | Seks | 50 | ||
P | Ile razy ? | Masturbacja | 7 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 | ||
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |