• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Kobieta

Onna i On

Cichy Podglądacz

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?​

Witam wszystkich. Moje pytanie brzmi ile cm mierzą penisy waszych facetów bo jestem ciekawa jak to u was wyglada. Bo nie dawno wpadła na pomysł zmierzyć penisa mojej drugiej połówce. Zredagował z uśmiechem i nie miał nic przeciwko żeby zmierzyć. Jak wygladała reakcja waszych połowek i czy pozwolili sobie zmierzyć jaki wyniki wyszedł? byliście zaskoczone ?

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Czysta ciekawość i tyle a nie komus tylko swojej drugiej połówce.
Dopóki nie wlazłam na to forum ornitologiczne, to serio nawet mi do głowy nie przyszło przez całe dorosłe życie, że to jest coś co można mierzyć. Znam ciekawsze rzeczy do zmierzenia (chociaż niekoniecznie mierzalne 😂): poziom fantazji, skłonność do inicjatywy, dostępność emocjonalna, inteligencja itp. 😝

Kobieta

Onna i On

Cichy Podglądacz
Czysta ciekawość i tyle a nie komus tylko swojej drugiej połówce.

Po co komuś takie info? Równie dobrze można mierzyć partnerkom długość pochwy, gardła, czy

Dopóki nie wlazłam na to forum ornitologiczne, to serio nawet mi do głowy nie przyszło przez całe dorosłe życie, że to jest coś co można mierzyć. Znam ciekawsze rzeczy do zmierzenia (chociaż niekoniecznie mierzalne 😂): poziom fantazji, skłonność do inicjatywy, dostępność emocjonalna, inteligencja itp. 😝
Z czym masz problem bo nie rozumiem nie mierzyłaś nie mialas takiej potrzeby i tyle nie muszisz krytykować

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Z czym masz problem bo nie rozumiem nie mierzyłaś nie mialas takiej potrzeby i tyle nie muszisz krytykować
Mam problem z osobami błędnie skupionymi na tym co mało istotne w życiu i lansującymi długość penisa jako chui wie jakie osiągnięcie życiowe. A Twoja połówka ile ma i czym mierzyłaś?

Kobieta

Onna i On

Cichy Podglądacz
Mam problem z osobami błędnie skupionymi na tym co mało istotne w życiu i lansującymi długość penisa jako chui wie jakie osiągnięcie życiowe. A Twoja połówka ile ma i czym mierzyłaś?
Jak mało istotne dla ciebie to pomoc to czytasz i komentujesz.Bo teraz nie rozumiem