Czytałem, że dla zdrowia (m.in. uniknięcia problemów z prostatą) należy mieć ok. 20 wytrysków w miesiącu, wychodzi więc że nie można się powstrzymywać dłużej niż dwa dni
Swoją drogą czy znacie kogoś, kto żałuję, że walił albo że walił za dużo?
Ja żałuję, że nie waliłem więcej - szkoda mi głupich okresów abstynencji. Tyle mnie ominęło...
Czytałem, że dla zdrowia (m.in. uniknięcia problemów z prostatą) należy mieć ok. 20 wytrysków w miesiącu, wychodzi więc że nie można się powstrzymywać dłużej niż dwa dni
Jak byłem badać jaja (co polecam każdemu rozsądnemu facetowi) to mi właśnie lekarz mówił, żeby normalnie walić często, bo to zdrowe a i tak rzadko mi się zdarzało nie zwalić w jakiś dzień.
I dodam, że noszenie komórki w kieszeni cały dzień, nie szkodzi na jaja wcale
Kurcze, no nie wpadłem na to, żeby prowaszic statystyke swoich wytrysków. Chce i moge to tryskam. Nie będę prowadził kalendzrzyka wytrysków. Pomiary penisów, cipek. Zawody w czasie stosunku, to jest jakies po....ne
Kurcze, no nie wpadłem na to, żeby prowaszic statystyke swoich wytrysków. Chce i moge to tryskam. Nie będę prowadził kalendzrzyka wytrysków. Pomiary penisów, cipek. Zawody w czasie stosunku, to jest jakies po....ne
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.