Oj dporo .Mam takie pytanko ile osób, które znacie widziało was nago na żywo ? Mam tu na myśli osoby z którymi nie jesteście w związkach, chodzi mi tu o kolegów, koleżanki.
Oj dporo .Mam takie pytanko ile osób, które znacie widziało was nago na żywo ? Mam tu na myśli osoby z którymi nie jesteście w związkach, chodzi mi tu o kolegów, koleżanki.
Od dzis wszyscy bedziemy Ci pomagaćNa żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?
Czyli, ze rozbierasz się za kasę? Po co tu to owijać w bawełnę. Jest jak jest.Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?
Bardzo dużo? W jakich sytuacjach?Też dużo, bardzo dużo
U mnie to było trochę inaczej, kilka razy robiłem striptiz po pijaku na domówkach dla żartu ale często kończyłem na golasaBasen sauna swingklub, do tego zdarzało mi się uprawiać seks grupowy z parami
Zdecydoawnie...ilość idzie w dziesiątki a być może w setki. Tyczy się to zarówno mnie jak i mojej ŻonyCiężko określić, jak się bywa często w saunie.
Chodzicie tylko na sauny czy mieliście jeszcze jakieś inne sytuację że ktoś was widział nago?Zdecydoawnie...ilość idzie w dziesiątki a być może w setki. Tyczy się to zarówno mnie jak i mojej Żony.
Z tym, że sauny (te z prawdziwego zdarzenia ma się rozumieć), mają to od siebie, że nikt przesadnie się w nikogo nie wgapia. Strój Adama i Ewy to norma w tychże zakątkach
![]()
Hmmm...kilka razy plaży nudes (za granicą). Oprócz tego, moja Ż lubi się opalać topless - także wiele razy ktoś widział jej piersiChodzicie tylko na sauny czy mieliście jeszcze jakieś inne sytuację że ktoś was widział nago?
A w karpiu?Jakieś 3 osoby w sumie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 41 | |
T | Ile razy ? | Masturbacja | 23 | |
![]() |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 32 | |
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 39 |