• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile osób widziało was nago

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Na żywo ok 10 pewnie, z filmików nagranych i udostępnionych na pewnym portalu myślę ,że ok 100 000 łącznie się uzbiera ( byłem ta ja głównie z partnerką czasami dołączał kolega )

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Aż wstyd się przyznać ale więcej mężczyzn mnie widziało nago niż kobiet, a to ze względu że duża część życia grałem w piłkę, półprofesjonalnie,po meczu czy treningu braliśmy prysznic.😂
Jeżeli nie zaszliście dalej niż wzajemne mycie pleców, to nie ma powodów do wstydu.

Kobieta

youngmommy

Cichy Podglądacz
Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
Na żywo – kilku, wiadomo. Ale odkąd jestem sama, trochę się to zmieniło. Zdarza się, że ktoś poprosi o zdjęcie… i jakoś się dogadamy – to czemu nie. Nie robię z tego wielkiej akcji, po prostu czasem fotka to forma podziękowania za coś. Zwłaszcza jeśli ktoś potrafi być miły, pomocny, konkretny.
W dzisiejszych czasach to nie takie rzadkie, prawda?
W dzisiejszysz czasach sporo rzeczy uchodzi i jest na porządku dziennym 🙂